Gość staszek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak można zeszpecić taką coupetę wygląda jak nadmuchany byk po sterydach:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 i 3 piekne e36 BMW 320i Tuning (2436870760) - motoAllegro Oferta - BMW 320 - SPRZEDAM BMW 320i 150km autko nigdy nie widziało gazu ,sprowadzony z Niemiec w 2002r.zarejestrowany,ważny przegląd i OC,KARTA POJAZD BMW 1.8i sedan TUNING full opcja, Śląsk, TANIO !!! (2430787106) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 tragedia tak zniszczyć auta i to jeszcze piszą tuning:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 fajne wiejskie sprzęty wczoraj widziałem prelude która miała spoiler z pleksi mocowanie do klapy z pleksi normalnie kosmos żałuję że nie zrobiłem foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 i 3 piekne e36 BMW 320i Tuning (2436870760) - motoAllegro Oferta - BMW 320 - SPRZEDAM BMW 320i 150km autko nigdy nie widziało gazu ,sprowadzony z Niemiec w 2002r.zarejestrowany,ważny przegląd i OC,KARTA POJAZD BMW 1.8i sedan TUNING full opcja, Śląsk, TANIO !!! (2430787106) - motoAllegro Jedynie z przykrością mogę stwierdzić ze to były 3 piękne e36 jednak dopadł je zły duch z tworzyw, brak gustu i zero wyobraźni właścicieli jest ogromny. Pogrążamy się w smutku i rozpaczy jak się na to teraz patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ludzie kochają plastikowe dodatki i wytłoczki. Porażka mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 No co się dziwicie dwa na trzy linki powyżej to dzieło opolskich agrotjunerów... Przecież ja to widzę co dzień jak idę do sklepu po bułki a czym większa wioche tym większy wypas w ichniejszym mniemaniu coś al'a "naszypciejszy w cały wsi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 co oni w tym widzą?.....tak szpecić auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 prawdziwy Polski kibic;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie trawię tych przednich lamp, dlaczego ludzie to kupują???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 chcą być ORI , ALE EFEKT TYCH STARAŃ JEST OPŁAKANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nie trawię tych przednich lamp, dlaczego ludzie to kupują???? Sam takie miałem:bag::bag::bag: wróciłem do orginalnych teraz wiem ,ze to była lipa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 W Polsce są fani jakichś tam teletubisiów,a tutaj Hello Kitty: FINN.no - Mulighetenes marked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Heheh na zewnątrz wygada jak Pink Panther Ale tym Hello Kity na 100% jeździ jakiś 50 letni brodacz w kapeluszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 W Polsce są fani jakichś tam teletubisiów,a tutaj Hello Kitty:FINN.no - Mulighetenes marked sandra by takiego chciała:) śliniła się jak jej to pokazałem i z*****a mnie że to nie jest wiejski tuning:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 mojej Pani też się podobuje ta różowa. choć stwierdziła, że pokrowce by zdjęła. miałbym wolną gotówkę to już bym po nią dla Niej śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Już sprzedany niestety. W opisie było, że sprzedaje z ciężkim sercem, więc ktoś tą landrynkę jednak lubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Hej. Popatrzcie jakiego rodzynka ostatnio spotkałem. Jak by ktoś był zainteresowany to auto jest na sprzedaż: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 widuje tego zlepa czesto w oławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ale gust trzeba mieć by tak pomalować Bawarkę lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak, jak pisze qolar, to "coś" często parkuje niedaleko Domu Dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Widziałem to cudo w jelczu:bag::bag::bag::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 I tak najlepsze są światła na tylnej klapie ale ludzi ponosi fantazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jakbym mial 6 cyfr na koncie to bym kupil... i zezlomowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 hehe myślę że dało by ją radę kupić za 4 cyfry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi