Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Znalezione w Oławie. Ciekawie zmodernizowany układ wydechowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 bo jak to mowil moj znajomu w Vectrze 1,6..." to nie ma wygladac - to ma zapierdalac ":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ale kto mu da za to coś 19 klocków ?? lolol 3 bym nie dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 bo jak to mowil moj znajomu w Vectrze 1,6..." to nie ma wygladac - to ma zapierdalac ":lol: no no z 1.6 to nie ma żartów nawet Policja go pewnie nie ściga z takim motorem 115 km budzi respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A to upolowała maja Paulina też na rynku w Świebodzicach Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 mmmmm laminat styl heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tuning daewoo espero 2.0 +LPG (2298530953) - motoAllegro :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tuning daewoo espero 2.0 +LPG (2298530953) - motoAllegro :drool: ...what is that... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tuning daewoo espero 2.0 +LPG (2298530953) - motoAllegro :drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool:fuj:drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tuning daewoo espero 2.0 +LPG (2298530953) - motoAllegro nawalił pół tony badziewia i mowi ze stracilo na mocy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Espero to taka kurde nazwa powiedzialbym temperamentna, to auto tez z temperamentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Omg to Espero było bazowanie chyba na 1 czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Espero wytłoczka ale ludzie mają fantazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 nawalił pół tony badziewia i mowi ze stracilo na mocy .. Chyba wiecej, jak pół tony, bo zawiecha też poszła Co ten NFS robi z ludźmi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 chciał z espero zrobić calibre!! i mu się udało!!!!!lolollolollolollolollolollolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 chciał z espero zrobić calibre!! i mu się udało!!!!! do takiego batmobilu to jemu daleko Opel Calibra TUNING, 1991r., 2000cm3 - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 te prety z przodu to chyba poto aby kogos nie zassalo :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 W kabinie ultrafiolet szpitalny do odkażania bakcyli :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Mega moc dzień i noc:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Bez prętów,wlotów na masce i neonów by jakoś wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Śmiejcie się, a ja razem z wami, ale środek ma bardzo ładny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Powiem Wam jedno "jest za***ista i gdyby nie moje pordzewiałe e30 to na 1000% bym ,miał właśnie taką kali" A jak bym przytoczył się na spota to na pewno bym był w centrum uwagi... ...i mówcie sobie co chceta - jest za***ista! :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Zaj............ to jest ale ta nuta o tych calibrah hehehehe :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja tam nie wiem ale dla mnie jest extra jak auto wygląda jak seria a zostawia wiejski tuning z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 hahaha ja dzwoniłem kiedyś do tego gościa od tej calibry po % dla zabawy o dziwo nie okazał się jakimś mega burakiem ale nie odpowiedział mi na pytanie co go skłoniło do takiego auta w takiej aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi