BASTARS Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 u nas lata srebrna oszpojlerowana Nexia jak trafię to się pośmiejemy lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 jak trafię to się pośmiejemy znowu??? już przeginają ludzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja muszę ustrzelić tico zielone w kwiatki laska miała fantazje albo jest z tych no "dzieci kwiaty" autko nazwane tikusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 zobaczcie batmobila w wersji e36 Szał macicylolol BMW E36 2,8 tuning sport coupe Pilne (2246631753) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 zobaczcie batmobila w wersji e36 Szał macicylolol BMW E36 2,8 tuning sport coupe Pilne (2246631753) - motoAllegro niema tragedii auto do odratowania przy małym nakładzie do wyrzucenia po zimie ten pług z przodu i lampy i już byłoby o niebo lepiej no może jeszcze lotka a tak silnik jeden z najlepszych ma też gwint felgi mogą być dobra baza jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 niema tragedii auto do odratowania przy małym nakładzie do wyrzucenia po zimie ten pług z przodu i lampy i już byłoby o niebo lepiej no może jeszcze lotka a tak silnik jeden z najlepszych ma też gwint felgi mogą być dobra baza jest :lol: Z ta lotka nie ma nawet aż takiej tragedii. Nie jest to Parapet a'la remiza Ale trzeba by zmienić mieszek przy skrzyni na shadow :twisted: pewnie przy ręcznym też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ale trzeba by zmienić mieszek przy skrzyni na shadow pewnie przy ręcznym też lijo to już drobny szczegółek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 zobaczcie batmobila w wersji e36 Szał macicylolol BMW E36 2,8 tuning sport coupe Pilne (2246631753) - motoAllegro Sory za off, ale Ty Heros latasz srebrnym turasem? A wcześniej e36 coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ten zderzak to chyba z DTM:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 BMW E36 318 sedan TUNING. Możliwa zamiana na inne (2256113817) - motoAllegro "Miesiąc temu w auto zostało włożone 5000 zł ,posiadam książkę ,wymienione zostały Spoilery 2000 zł" :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 biere w ciemno!!!!!!!!!!!!:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 heh dalej pisze, że pokrowce i dywaniki też wymienił, heh doinwestowana bestia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 taa a olej ma 150/W40 chyba na zamówienie robiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wajper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ręce opadają jak widzę takie cuś :drool: gość chce dopłatę 2-3tysie chyba na prywatne wizyty u psychiatry lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Miesiąc temu w auto zostało włożone 5000 zł ,posiadam książkę lolol A to też się liczy jak ktoś wsiada i np ma w portfelu 5 klocków ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wymienione świeca iskrowa, złączniki, chyba muszę się jeszcze dużo nauczyć o samochodach P.S. Mordulec dobry pomysł, jak będę kiedyś sprzedawał auto to dopiszę: przez ostatnie 2 miesiące wkładane do auta po 5000zł, nawet kilka razy w tygodniu, wywinduje cenę że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Kuziem -Trumienką lata moja żona ja tylko pożyczam:lol: qp miałeem wcześniej i też szukam na forach czy nikt nie zrobił mi zdięcia z tymi tylnymi światłami lexusChoć z auta ogólnie byłem zadowolony Myślę że nowy właściciel też. Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Heros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 BMW E36 318 sedan TUNING. Możliwa zamiana na inne (2256113817) - motoAllegro"Miesiąc temu w auto zostało włożone 5000 zł ,posiadam książkę ,wymienione zostały Spoilery 2000 zł" :D:D:D Te spojlery to chyba po 20zł Reszta poszła na paski, wyglądają drogo, +5 do mocy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Te spojlery to chyba po 20zł Reszta poszła na paski, wyglądają drogo, +5 do mocy 8) No jedyny sensowny tuning to te białe kierunki z przodu przydały by mi się bo z jednego kierunka u mnie wypadło mi szkiełko i latam bez :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ręce opadają jak widzę takie cuś :drool: gość chce dopłatę 2-3tysie chyba na prywatne wizyty u psychiatry lolol Teściu ma trabanta kombi:p zadzwonię może będzie chętny :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Kuziem -Trumienką lata moja żona ja tylko pożyczam:lol: qp miałeem wcześniej i też szukam na forach czy nikt nie zrobił mi zdięcia z tymi tylnymi światłami lexusChoć z auta ogólnie byłem zadowolony Myślę że nowy właściciel też. Auto wyglądało na zdrowe, ale tylne lampy i wydech :bag: Przynajmniej na temat piszemy :lol: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 BMW E36 318 sedan TUNING. Możliwa zamiana na inne (2256113817) - motoAllegro"Miesiąc temu w auto zostało włożone 5000 zł ,posiadam książkę ,wymienione zostały Spoilery 2000 zł" :D:D:D Włożył 5tyś i tak spartolił Ja bym całe obkleił np w srebrny carbon i ładną 17nastkę założył i by było lepiej no za te spoilery za 2tyś fele bym kupił ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ja tam dużo bym nie zmieniał tylko zderzaki bym zmienił i pasy zmył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Auto wyglądało na zdrowe, ale tylne lampy i wydech :bag:Przynajmniej na temat piszemy :lol: pozdro Z biegiem czasu doszło to do mnie że raczej pasowało to jak świni czarne okulary :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi