Forest Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Znalazłem te foty ostatnio na kompie. Robione w Rokitkach, niedaleko Lubina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Prawie jak batmobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No w Rokitkach fajnie jest A strona yakuza-team nie istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak zobaczyli reklamę na takim aucie, to usunęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ale BMW SAUBER JEST :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Robione w Rokitkach, niedaleko Lubina. Bywam tam raz w roku ale na ten bolid nie trafilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Znalazłem te foty ostatnio na kompie. Robione w Rokitkach, niedaleko Lubina. przedni zderzak stylizowany pod ori sznycla z 6-er ale kupa przeokrutna... swoja droga teraz bedziesz mial problemy bo smiejesz sie z auta z Yakuzy... nie podaruja ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ImageShack® - Online Photo and Video Hosting nie ma to jka dobra lota :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) Ładna 318i (2202896938) - motoAllegro "Ładna 318":D W sumie.... jedyne co tak naprawdę razi to ten "grill" z nerkami;/ Edytowane 25 Marca 2012 przez Darozzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ładna jak na taką starą 318 ale ten spoiler do tych 105koni to lekka przesada przez niego 15koni mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 W sumie.... jedyne co tak naprawdę razi to ten "grill" z nerkami;/ żartujesz oczywiście????? :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 żartujesz oczywiście????? :bag: X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 BMW 320, 1995r., 1990cm3, 150 KM - otomoto.pl boska jest. Chyba ją kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 boska jest. Chyba ją kupię. ej nie bądź taki zostaw dla mnie:) :bag:lolol w sumie mam pierwszeństwo bo w Polszy jestem:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Kozak nie ma się do czego przyczepić. Tylko gdzie ta telewizja i dvdpytanie_bmw :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Tylko gdzie ta telewizja i dvd pewnie te gej luki robią za projektor:) podjeżdżasz pod garaż i wyświetla Ci się na branie obraz:)lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Hehe.. ciekawe czy Ania sama stworzyła ten projekt... hmmm czy może ktoś pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Patryk pieprzyc Beemke, ale takie ryflowane dywanixy to by Ci sie w Norwegii przydaly, dobrze by wspolpracowaly ze sniegiem, zastanow sie powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gdybym szukał takiej bmw to bym może i wziął ale spoiler bym wywalił na dzień dobry bo wygląda inaczej i dość schludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Chyba ją kupię. Jaką mam ochotę jutro się po nią wybrać!Trochę modów i będzie gitara:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 chmm może choinkę dorzucą gratis. Jeszcze brakuje śigła od bombowca i odleci a tak poważnie z tym malowaniem trochę przesadził ktoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ustrzelone na Leclerku w Oleśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nie ogarniam tego :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jak chcecie poogladac oficjalnie jak powstaje wiejski tuning to polecam MTV w niedziele o 20:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja wczoraj fajnego egzemplarza widziałem ale nie zrobiłem foty bo nie było opcji. Koleś stał obok na pasie na światłach Auto - hundai coupe obklejony wieśniackimi winylami typu NFS. Poobijany jak zgniłe jabłko Kierowca - dziad z fryzurą na czeskiego piłkarza w czapeczce z daszkiem MASAKRA połączenie :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi