czechu Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To jest rzeczywistosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No tak zakupić naklejkę i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 WIOCHA :bag:a nakleję turbo ma:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Taka naklejeczka daje 15 KM 30 Momentu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ja tam wiem swoje BMW bez r6 to wersja dla ubogich ale chcących robić lans. W tym wypadku gościu sporo zaszalał:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 No patrz E34 chciałem r6 i jak na złość trafiłem za płotem 4. Ostatnio pojechałem po "my first six shoter" i okazała się ona kupą do remontu. Natomiast całkiem przypadkiem trafiłem kolejną e30... ...znowu z r4 i znowu z tym nieszczęsnym m40. Pier...le nie kupuje- wierze że ciągle gdzieś tam czeka na mnie sedan e30 w wąskiej lampie z etą na pokładzie w znośnym stanie. :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ..znowu z r4 i znowu z tym nieszczęsnym m40. Pier...le nie kupuje- wierze że ciągle gdzieś tam czeka na mnie sedan e30 w wąskiej lampie z etą na pokładzie w znośnym stanie. wiesz że to rarytas już?? Ete cięzko dostać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Rarytas Rarytas i za dobrą trzeba słono zapłacić :shock:happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 NAJŁADNIEJSZE BMW E36 COUPE KOLOR KAMELEON LPG (2192730249) - motoAllegro To coś w german style z latającymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 NAJŁADNIEJSZE BMW E36 COUPE KOLOR KAMELEON LPG (2192730249) - motoAllegroTo coś w german style z latającymi drzwiami. Był juz w wt Ale miał inny kolor bo ten jest KAMELEON LPG lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ale wlew do gazu ma w zaj.bistym miejscu...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 o fuck ale tandeta. mi by było wstyd takim czymś podjechać na stacje, otworzyc drzwi w górę i zatankować lpg...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ale wlew do gazu ma w zaj.bistym miejscu...................... Imitacja piątej rury:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) E34t a tak spytam, te E46 którym jeździsz ile ma cylindrów? Czyżby 4??? A ta KUPEJA to niezła jest ale co zrobić jak inwestycja ją pochłonęła wg. sprzedającego, mógł tez nie żalić się ile wyżygał na te lipne lampy czy zegary. Nie mówiąc o wyziewach z tłumika Edytowane 12 Marca 2012 przez E34-Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Fajnie wygląda ale lampy przód i zderzak z wydechami przegięcie to nie jambodzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 to prawda moja to e46 316i sedan czyli 1900 silniczek i 105Ps . A jedyną wiochą jaką robię to na zime zakładam lacie z e34 195/65 r15, ale na lato wracam do orginalnych. I tak według moich obliczeń co mi się sprawdza auto poniżej 2.5 litra wytrzymuje u mnie do 2 lat:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 NAJŁADNIEJSZE BMW E36 COUPE KOLOR KAMELEON LPG (2192730249) - motoAllegroTo coś w german style z latającymi drzwiami. Pewnie przy 100km/h koleś otwiera drzwi i odlatuje niczym Fantomas lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 no co fajna kupeta tylko że każdy ma swą wizję auta. Ciekawe co stworzy właściciel następnym razem :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ale wycene zrobil conajmniej jak by te graty ze zlota byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Boska po prostu FINN.no - Mulighetenes marked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ten przód robi wrażenie:oops: jak i cała reszta:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Gość pisze w ogłoszeniu, że sprzedaje z powodu wyjazdu za granicę, pewnie sąsiedzi się śmiali i nie wytrzymał,musi uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 nie zdołałem oglądnąć całej galerii "tego cuda" - dotrwałem do drugiego zdjęcia :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Wyglada, jakby jej szczeka opadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Zderzak z przodu troszkę poniosła fantazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi