DANIO Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 piękna fura co wy chcecie halogeny z łazienki wkomponowane w zderzaczek pewnie są na dodatek zasilane napięciem 230V hehe ale kolor też niczego sobie :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: jestem fanem tego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Moda na cameleona już dawno poszła sobie w siną dal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 no co WY fura jak marzenie lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 bylo e34/e60 to czas na e34/e39 BMW 520 na e39 z Niemiec 96 czesci, 1996r. - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 hehe,nie wiem,ale Edu gdzieś wrzucił e34/e60:bag:,też pikna:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 To wyzej z przodu jak Mitsubishi Galant wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 no co WY fura jak marzenie lolol To ja jadę po nią :lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Każdy z nas ma własny gus i własny smak co do wyglondu samochodu. Jeden lubi ospoilerowane auto opuszczone na maxa drugi praktyczne kombi i iszczędne i oby było tylko orginalne. inny kombinuje z malowaniem aerograf lub dwu kolorowe. poza tym środki jeden pełna skóra inny wypruje całą tapicerkę i wstawi kubły. nie ma jak gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 nie ma jak gusta wiadomo ale do japonskiego auta jak pozakladasz spoilery, skrzydla, progi i jest to w miare zrobione to to auto wyglada. Zrobisz ten sam zabieg do jakiegokolwiek niemieckiego auta i to pasuje jak swini siodlo. Przynajmniej ja to tak odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 jesli chodzi o przeszczepy czyli przód od auta A tył od auta B a ogolnie jest to samochod C to dla mnie jest ktos chory na łeb , to nie ma nic wspolnego z spojerami dokladkami i innym tJuningami... to jest debilizm dla mnie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 nie wiem czy to już było ale wydaje mi się że coś nie hallo z ta furmanka:bag: BMW 325i drift tuning (2092622367) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 no co furmanka dobra jest CO SIWY? jak tak mogleś z***ać auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ale jest konkretnie szeroka eheh do driftu - jak może być do driftu jak w budowie tego autka wykorzystano 3 wiaderka po 5 kg szpachli budowlanej i ze 2 worki po 25kg gładzi do ścian ehhe :p:p:p:p Ale no cóż są lidzie i ludziska nic na to nie poradzimy tylko szkoda następnej e30 a coraz mniej ich jest w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 wydaje mi się że coś nie hallo z ta furmanka Co Ty, wydaje Ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Co Ty, wydaje Ci sie hehe też tak myślałem:biggrin: "siwy" niezłą bryke ''zlepił":dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ło matko. Ale żepa! :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadalia Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Na miniaturce wygląda jakby dwie Pandy prowadziły tą blime happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Każdy ma swoją wizje auta . Na szczęście jesteśmy my lubiące klasyczną linie wybranych modeli. Jedni robią swapa inni robią choinkę spoilery poszerzenia lampy ala lexus. Fakt że coraz mniej klasycznych Aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 aby było wam nie mało coś extra e36 wersja nie wiem niebieski wrubelek BMW 320*E36*COUPE*160KM*** (2109887833) - motoAllegro:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 nieźle zwieśniaczone to niebiekie "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ludzie mają fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 aby było wam nie mało coś extra e36 wersja nie wiem niebieski wrubelekBMW 320*E36*COUPE*160KM*** (2109887833) - motoAllegro:4: Jak można tak zwieśniaczyć BMWlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ale na spotach ten spoiler by się przydał bo jest idealnym stolikiem pod browar, kiełbaskę z grilla i schylać się do niego nie trzeba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wiśnia dokładnie nad jeziorko czy spota na piwko dobra lada nie jestem zwolennikiem takiego szpecenia auta kupa wytłoczek i szpachlówki rzeczywiście można te auto mianować "wiejskim tuningiem" happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ciekaw jestem ile te badziewne przeróbki gościa wyniosły, zderzaki, "półka" wydech i cała reszta plus malowanie całego auta. Za tą kasę to spokojnie mógłby mieć e46 lub jak lubi e36 to przerobić ją z sensem np. jakiś german i mocniejszy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi