Kuziem Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Powtórzę się chyba po każdym z naszego MB.Jak można wydać tyle pieniędzy i tak zepsuć auta..... :bag::bag::bag::bag::bag::bag: Nie chcę nikogo obrazić, ale niektórzy mają problemy z myśleniem :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 BMW 320*E36*COUPE*160KM*** (2063927109) - motoAllegro BWM 320 2.0 24V VANOS 150KM !! KAMELEON !! (2058842810) - motoAllegro To nie jest wiejski tuning to jest gorzej niż zle tak oszpecić coupetę te te spoilery :drool::drool::drool::drool::drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Powtórzę się chyba po każdym z naszego MB.Jak można wydać tyle pieniędzy i tak zepsuć auta..... :bag::bag::bag::bag::bag::bag: tylko sie podpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Bo to pewnie jak z Tede - innych wyśmiewa, a sam jeździ....:drool::drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niczym Lord Vader... BMW E46 1.9 BENZYNA 99 r KLIMATRONIC AC SCHNITZER (2071494572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 hehe,....E36,I'm your father.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Niczym Lord Vader... bardziej zaciąga Alfą 156:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 kurde to nawet praktyczne niejest w tym roku niema sniegu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 kurde to nawet praktyczne niejest w tym roku niema sniegu !! pozostałość z zeszłej dobrej zimy!!!!! słyszałem że takim to dopłacają nawet nieraz małe miasteczka aby odśnieżały!!!! co prawda połowe ceny bo piaskarki z tyłu brak!!!!!:)haha:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 A tam, narzekacie. Mi pomogła ta e46. Wiem chociaż jak mniej więcej wyglądałyby moje koła w czerni, no i.... na tym koniec plusów:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Niczym Lord Vader...BMW E46 1.9 BENZYNA 99 r KLIMATRONIC AC SCHNITZER (2071494572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o w morde to mam nowa inspiracje nie wiem czy dobrze widze ale on odwrotnie zalozyl rozporke na kielichy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 nie wiem czy dobrze widze ale on odwrotnie zalozyl rozporke na kielichy? chyba źle:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Odnośnie tych wszystkich tuningów(pare przekleństw): uwaga, spojler! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Odnośnie tych wszystkich tuningów(pare przekleństw): uwaga, spojler! Buhahahaha lolollolollolollolol A tak na prawie poważnie, to może jakaś petycja do rządu RP o wprowadzenie takiego prawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 niezły laminat z niemcowni:dance:haha ale auto do uratowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 BMW 540 M5 350KM 5.4 V15 jedyna w PL, 1996r., 5400cm3, 350 KM - otomoto.pl SPOILERY MOŻNA ODKLEIC<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 M5 V15... ogien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 BMW 540 M5 350KM 5.4 V15 jedyna w PL, 1996r., 5400cm3, 350 KM - otomoto.plSPOILERY MOŻNA ODKLEIC<bmw_1> Juz ja Dyziowi polecalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 widziałem w Brzegu podobnie ospojlerowanego opla calibrę robi robotę:bag::bag::bag:wiocha mojego sąsiada żuk lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Juz ja Dyziowi polecalem i co, bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 i co, bierze? juz w garażu stoi:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 BMW e36 320i Tuning PILNIE SPRZEDAM! Polecam (2089194227) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 lambo kameleon na LPG:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ogolnie do takiego z dwoma wydechami z tylu i lamdo dors'ami, wstydzilbym sie wsiadac :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 W trybie pilnym to on tego raczej nie sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi