Gość staszek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 roW Jelczu nie ma świateł tam są same ronda a nie prawda jedne światła są :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 TEDE miał środeczek ładny czarno biała skóra ale kierę to miał bez smaku istna wiocha lypa:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miał a teraz czym się wozi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miał a teraz czym się wozi ? Też 7, ale już grubiej i bez wiochy Obejrzyj teledysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bez wiochy? W tym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bez wiochy? W tym kolorze? W kolorach bo ta siódema w dwukolorach malowana Tu na lepszych felach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 W kolorach bo ta siódema w dwukolorach malowana Tu na lepszych felach: Może ja jestem przepity po weekendzie .... ale kurna to nie jest siódemka .... tylko E39 .... chyba że już mam zwidy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) to e65 bez watpienia ( mocne trunki zarzywales kolego )ale biale kola na 2 focie ma ladne Ciekawe czemu niektorzy tak lubia sie wyrozniac, taki kolor to mi sie kojarzy ze stjuningowanym fordem mondeo Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Jareknes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Miał a teraz czym się wozi ? Z tego co wiem to w OPOLU na koncercie to był e66 mojego brata syn mówi ze mega wypaśiona ta jego er7happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 to e65 bez watpienia ( mocne trunki zarzywales kolego )ale biale kola na 2 focie ma ladne Ciekawe czemu niektorzy tak lubia sie wyrozniac, taki kolor to mi sie kojarzy ze stjuningowanym fordem mondeo Sory ale chyba przez ten kolor wygląda jak pospawana z przeszczepionymi lampionami na bazie E39 lolol .... więcej nie piję :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jak dla mnie to koleś zamontował najlepszy autoalarm na świecie. Kto mu dźwignie taki samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 tu link na youtube za nim stala sie zarowiasta, btw Tede koles chyba powinien urodzic sie o innej karnacji skory......typowo harlemowski gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 tu link na youtube za nim stala sie zarowiasta, btw Tede koles chyba powinien urodzic sie o innej karnacji skory......typowo harlemowski gust No właśnie taką miałem przed oczami jak pisałem że bez wiochy!!! :4: A co tam się później z nią wyprawiało to ja nie wiedziałem, ale jak wygląda tak jak wrzucił sagui to faktycznie odpowiedni dział dla niej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 OMFG !! Jak mozna czegos takiego sluchac:/ no masakra jakas tekst normalnie powala na kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Też się zastanawiam, kawałek do bani... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja Tedego nie słucham. Lanser i tyle. Co najmniej 3 kawałki o swojej Beemce Mam pomysł! Podeśle do Operacji tuning do działu wiejski tuning Tedego Beeme :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Mam pomysł! Podeśle do Operacji tuning do działu wiejski tuning Tedego Beeme Zaj... pomysl Bo nabija sie z innych, a sam zbyt madrze nie postepuje w tej dziedzinie Kuziem, lecisz z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaj... pomysl Bo nabija sie z innych, a sam zbyt madrze nie postepuje w tej dziedzinie Kuziem, lecisz z koksem X2 Też jego nie lubię najlepiej to szydzić z innych swojego nie widzieć:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja Tedego nie słucham. Lanser i tyle. Co najmniej 3 kawałki o swojej Beemce Mam pomysł! Podeśle do Operacji tuning do działu wiejski tuning Tedego Beeme :lol::lol: masz 100 procent racji jago tez wcale nie słucha zwykły pozer nabija się z innych lanser dla mnie tede to szm a:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nie chodzilo mi o jego "tworczosc" tylko chialem wskazac jaka byla buma z przed tjuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nie chodzilo mi o jego "tworczosc" tylko chialem wskazac jaka byla buma z przed tjuningu Wiadomo, ale temat się rozwinął co do twórczości więc jesteś czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 BMW 320*E36*COUPE*160KM*** (2063927109) - motoAllegro http://moto.allegro.pl/bwm-320-2-0-24v-vanos-150km-kameleon-i2058842810.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 :drool::drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Powtórzę się chyba po każdym z naszego MB. Jak można wydać tyle pieniędzy i tak zepsuć auta..... :bag::bag::bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 no Lijo też tak samo myśle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi