Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 co sie śmiejecie-pełna opcja-ma ktoś i elektryke i korby?a ten ma:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 tylko jak można mieć el. szybe z tyłu i wspomaganie korbka:D To jest po prostu totalny wypas przygotowany dla mniej rozgarnietych w kwestii nowoczesnej technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Moze ta korbka jak hybryda dziala W ogole, to na kierownicy to jest nakladka? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Obawiam się, że nie - nawet ramiona kierownicy są czerwone, jak się przyjrzeć Mnie się podobią te nity w drewnianych listwach, czy co to tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 bmw e30 320 baur tc - hardtop jedyny taki !!! (1988317446) - motoAllegro BMW 320 R6 129KM borbet'a ZADBANA, 1987r., 2000cm3, 129 KM - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Każdy ma swoją wizję auta jeden lubi erbrusch inny wiejski tuning a ja wolę jak auto nie wygląda a zostawia wszystko w tyle. Podobnie jest z co nie którymi autami moc wyciągnięta do 1000hp pełna gleba a przez prug zwalniający nie da się przejechać bo się wiesza i gdzie tu jogika. Poza tym nasze drogi uwielbiają zbierac spojlery zderzaków i progów. widziałem już różne cuda labmo dors tylna lotka na połowe szyby i w ogóle albo prawie jak ciężarówka coca coli oświetlone auto jak choinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a ja wolę jak auto nie wygląda a zostawia wszystko w tyle Domyślam się, że Twoje E46 316i sieje postrach na wszystkich światłach w Jelczu :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 pełna gleba a przez prug zwalniający nie da się przejechać bo się wiesza i gdzie tu jogika. ...ta logika to "slow but low" dla mnie super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ro Domyślam się, że Twoje E46 316i sieje postrach na wszystkich światłach w Jelczu W Jelczu nie ma świateł tam są same ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 To pewnie wszystkie ronda robi bokiem przy okazji zostawiając wszystkich w tyle lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Panowie w Jelczu są światła przed przejściami dla pieszych ostrzegawcze a co do ronda to jest też tylko 1 także za dużo nie poszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Znalazłem coś takiego dziś Ekstremalnie zielone BMW M5 - Onet Moto - 12.01.2012:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Znalazłem coś takiego dziśEkstremalnie zielone BMW M5 - Onet Moto - 12.01.2012:drool: ogólnie ślicznotka, chociaż wolałbym w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mi sie nawet ten kolor podoba, wyjatkowo wyjatkowy, drugiej takiej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przeglądając ogłoszenia z e38 natkęłam się na takie stjuningowane, warte 50tys PLN autko .... BMW 728, 1997r., 194 KM - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pola ja się rozglądam już od jakiegoś czasu na e38 w manualu i zagazowane:) i tego tjuniora widuje co dzień gdy przeglądam ogłoszenia !!! już Sandrze pokazywałem to łacha niezłego darła!!!:shock::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dziwne, że takie auto warte tyle PLN i nie ma kupców na niego lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak dla mnie to jest jedna fajna rzecz w tym aucie a mianowicie radioodtwarzacz alpinie:)hehe:lol::4:ale co warte 50tyś??? te body kity co za pług robiły zeszłej zimy??? w tym roku ze śniegiem kiepsko to trzeba sprzedać projekt!!!lolol jeśli myśli nad kolejnym projektem to patrząc na ten to niech da sobie człowiek spokój !!! :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Też mnie zastanawia, co kierowało tym kolesiem, że tak zeszpecił poczciwą e38 :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przeglądając ogłoszenia z e38 natkęłam się na takie stjuningowane, warte 50tys PLN autko ....BMW 728, 1997r., 194 KM - otomoto.pl KOSZT SAMOCHODU SZACUJE NA OKOŁO 50TYŚ PLN... SPRZEDAJE Z POWODU NOWEGO PROJEKTU... Hmmm...ciekawe w co on wsadził te 50 koła...ciekawe co będzie jego kolejnym projektem? Bizon, Ursus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pewnie ta m5 śmiga po moskwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) ta biała 7 nie była od TEDE?? ona ciągle włascicieli zmienia:D jakby ktos walił przodem...zmienil zderzak....i lampy<tede miał fuuulll chromy> audio warte ok 8 tys jasna skóra< jakby pokazał zagłówki to by było wszystko jasne...tede mial wyszytą marke audio:)> lolollolollolol Edytowane 14 Stycznia 2012 przez willi230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Tede miał 740 i biało czarny środek :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dokladnie, srodeczek z Javy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi