jokeymiras Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 i co mozna lampy z e39 zaadaptowac dobrze ze nie ma spojlera od emki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 a co teraz ludzie na te e46 sie tak uwzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 przeskok pokoleniowy z E36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 niegdyś e36 było wieśniaczone na potęge niemal że jak calibry.. a no że model wyżej i ludzie bogatsi to kupują e46 i buraczą też!!! ale nie powiem te lampy od e39 w Scani nawet wyglądają:-P spojlera może nie ma ale lusterka podobne:):lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 blenda na dachu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 hehe, tuning na "wieksza skale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 czad podoba mis ie tez tak zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Chyba jeszcze nie było??? http://tablica.pl/oferta/bmw-e3o-unikat-27-benzyna-IDt0Cv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Patrzac na przod, to zadalbym sprzedajacemu pytanie, jaka mam pewnosc, ze to E30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 dzisiaj - ul. Na ostatnim groszu - dorobkiewicz z Austrii z polskim paszportem?? [ATTACH=CONFIG]17634[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Chyba jeszcze nie było??? http://tablica.pl/oferta/bmw-e3o-unikat-27-benzyna-IDt0Cv.html Bed luk w E30 za***ioza lolol A chyba ktoś ostatnio chciał zrobić Germańskiego Bed-luka w E34 lolol Ja ******le , dzisiejszy dzień rozpierdala mi systemy :lol: :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Patrzac na przod, to zadalbym sprzedajacemu pytanie, jaka mam pewnosc, ze to E30...\gdyby nie wpis w dowodzie to i właściciel by się zastanawiał co on to kupił pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A chyba ktoś ostatnio chciał zrobić Germańskiego Bed-luka w E34 hehe nawet błotniki ponaciągał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 za***ista sztuka...a ja szukam ciekawego body-kita do e30:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://tablica.pl/oferta/bmw-e3o-uni...na-IDt0Cv.html tylko silnik od ety bym wziął!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 i co wy wiecie k**** o wiejskim tuningu:lol: [ATTACH=CONFIG]17639[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Drewno drogie teraz, nie ma sie co smiac no i rdza go nie zezre, chyba ze korniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 no ale wieś na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ale czułno lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ciekawe, czy pływa lolol W PL i tak by miał po dowodzie, z przodu koła za błotniki wystają!lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ciekawe, czy pływa lolol W PL i tak by miał po dowodzie, z przodu koła za błotniki wystają!lolol pewnie, lata i plywa na takiej glebie ti nawet sie czolga a co do dowodu rej- mi tez wystaja kola z nadkoli i zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 hmm niby wszystko ok pełna elektryka:D tylko po co tak korbka z tyłu???:bag:kuma to ktoś?? http://moto.allegro.pl/bmw-e-39-523-seria5-2-5-benzyna-lpg-okazja-i1984359912.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 to jakiś zlep; dokładana skajka była:) ja bym go szybko odwieśniaczył :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 to jakiś zlep; dokładana skajka była ja bym go szybko odwieśniaczył tylko jak można mieć el. szybe z tyłu i wspomaganie korbka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Może ma słabe aku??lolol Może silniki rady nie dają i trza pomóc:) a Może niewiem............ ja go kupić nie chce:)haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi