czechu Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mi sie tam nie podoba takie cos wrecz wyglada to odrazajaco dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mi sie tam nie podoba takie cos wrecz wyglada to odrazajaco dla mnie x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ustrzeliłem takie "cacko" w miejscowości Ruszów co wy na to?? PROSZĘ O KOMENTARZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Sklep obok to i stolik jest potrzebny na piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Driftowoz pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 chluba naszej polskiej motoryzacji, musiałem się z wami nie podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 rat stajl:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 W podobnym stylu widziałem e36, koło dziadków stała. Jak pojechałem do nich z myślą, że pokaże wam jak można zepsuć auto - to e36 znikło... a nawet rdzawy znaczek na drzwiach sobie wyskrobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 współczuj autom parkującym obok!!:)rdza jeszcze przeskoczy i opl albo wieśvagen szybko załapie rat stajl:)haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Moze jak u niektorych zaczyna ruda wyskakiwac to ida w tym kierunku wlasnie wtedy im nikt nie powie, ze auto rdza wpier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 a miśka to chyba dla Jasia Fasoli podpierdzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nie na każdym aucie to dobrze wygląda, ale są takie modele które bardzo mi się podobają w Rost style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ustrzeliłem na terenie pewnego warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 co to kurna jest? Ja pikole jaki wehikuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 o kutwa !! we Wroclawiu to ustrzeliles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 normalnie pojazd Mad Maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ustrzeliłem na terenie pewnego warsztatu O ja pitole. Nawet nie mam zadnego tekstu zeby opisac co sie dzieje w mojej glowie w tej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 normalnie pojazd Mad Maxa Ja tam bym nie obrażał tamtego pojazdu. Tamto auto to byla moc, styl i surowość. A to to jest bardziej Star Trek po ciemnej stronie mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 to pewnie praca dyplomowa jakiegoś ucznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Wrocław Leśnica mam jeszcze jednego stamtąd ale mi się foto zawieruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Jakby ''Mad Max'' Ciekawi mnie jakie jest uczucie kierowcy prowadzac ten pojazd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Klikłem nie to co trzeba - mialo być cytuj :lol: Ciekawi mnie jakie jest uczucie kierowcy prowadzac ten pojazd. Zakładam że to coś w stylu "żeby mnie tylko ktoś znajomy nie rozpoznał" lolollolollolollolol:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ja bym to wysłał do TVN Turbo:) Tede z pewnością by to pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 woow, nie wiedzialem ze 1.4 potrzebuje takiego ospojlerownia i taaaakiego wloty na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Robi wrażenie. Pomyślcie ile to czasu komuś zajęło, jak strasznie skrzywdzony ten człowiek musi być, że poświęcił kawałek swojego życia na zbudowanie "tego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi