sagui Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 moze to transformers a nie lambo ? Transformersy miały być ukryte, a ten się za bardzo wyróżnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 WT z Egiptu [ATTACH=CONFIG]16356[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16355[/ATTACH] (to zdjęcie z wnętrza auta marki ISUZU ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 eee no tam to maja fantazje chyba na 1 marke niemoga sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Co Ty robiles w takim odpicowanym Bmwaudi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 To było ISUZU BMW Motorsport Audi 4x4 pickup . Najlepsze ze tam większość fur ma takie naklejki są dosłownie wszędzie gdzie się da coś nakleić. Ale byłem tez w szoku bo widziałem UWAGA!!! 3 sztuki prawdziwych BMW!! 2 xE36 (o dziwo bez WT) oraz jedną poliftową E46qp (też bez WT) P.S. PB95 - 70gr/l EDIT: Co Ty robiles w takim odpicowanym Bmwaudi? Takimi furami śmigamy ze sprzętem na miejsca do nurkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 PB95 - 70gr/l Ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Przywiez troche beny, zrobie swapa obiecuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e36-coupe-vadery-316-lpg-tuning-210000km-i1860512400.html laminatu ma pełno w h.....:) litości. i te boskie napisy na oponkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e36-coupe-vadery-316-lpg-tuning-210000km-i1860512400.html laminatu ma pełno w h.....:) litości. i te boskie napisy na oponkach:D ... i jeszcze rozjechał jakieś zwierzątko :banned:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ... i jeszcze rozjechał jakieś zwierzątko : tylko co to za zwierzątko...???? jest czerwone , hmm może to był diabeł tasmański:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 tylko co to za zwierzątko...???? jest czerwone , hmm może to był diabeł tasmański:D Ja tam nie wiem ja tam nie wiem .... mi to wygląda na czerwoną krowę płci męskiej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Chłopaki, zbędne dyskusje. 1.6 z gazem, nie czujecie tej mocy? Bolid podczas szaleńczych przyspieszeń wessał to biedne zwierzę i za cholerę nie wypuści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Bolid podczas szaleńczych przyspieszeń wessał to biedne zwierzę i za cholerę nie wypuści... No w rzeczy samej , rozjechał zwierzaczka , bandyta jeden :crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 wessał to biedne zwierzę i za cholerę nie wypuści... haha no tylko przez kratki się nie przecisnęło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ale vadery bym zawinął bardzo dobrze sie prezentuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Krystian - jak nie? Przecież on tego stwora z horrora przejechał na wstecznym ^^ A swoją drogą to chętnie bym te fotele przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No ja mam to samo zdanie, strach wcisnac gaz, pewnie jak odpalal to wessal jakiegos cielaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e-36-318i-z-gazem-lpg-tuning-i1868485253.html http://otomoto.pl/bmw-inny-tuning-zam-2x1-1x1-C20978985.html Takie tam 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 widac po furkach ze chkopak ma wyczucie stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e-36-318i-z-gazem-lpg-tuning-i1868485253.htmlhttp://otomoto.pl/bmw-inny-tuning-zam-2x1-1x1-C20978985.html Takie tam 2 sztuki WTF!! Co Ci ludzie biorą? Niech dadzą mi namiary na tego dilera Widzę nie zła wena jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 nie no tiunink malyna ale trzeba przyznac ze o ile dobrze widze ze te fele to brocki to sa w niezlym stanie Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ciekawy pomysł generalnie stwierdzam http://www.funiaste.net/4158,80697,obrazek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 No ciekawa ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 wyzwanie dla willi`ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 fajnei to wyglada na jakims np demo car ale wydaje mi sie ze jakby ktoś jeździl na codzien z tym to troche wioska by zalatywało tak mi się obiektywnie wydaje a pewnie i znalazł by się jakiś baran co by zaraz chciał dotknąć zobaczyć rozpier.... jaki kraj taki obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi