edu2301 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Forest nic nie mówił ze kupili hehe skromniacha z niego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jaki ten swiat maly hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Troche Was poniosło Ja w tym "czymś" ? No proszę Was o litosc....! Kto się pode mnie podszywa?? Przyznac się !!! :twisted::twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No ładnie " Ja w takim czymś " przecierz to BMW ,a że troszkę :bag::bag::bag: zburaczone ... nie wstydź się :lol: A tak na poważnie to tam był napis MŁODY lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie wiedziałem gdzie to dać,a rozbawiło mnie:-)) [ATTACH=CONFIG]15982[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 To pewnie auto mojej licealnej wychowawczyni, wozila sie takim ale nie kurde ona miala ekri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 nie wiedziałem gdzie to dać,a rozbawiło mnie:-))[ATTACH=CONFIG]15982[/ATTACH] widziałem kiedyś we Wrocku podobną naklejkę FORFITER :lol: a tu wczoraj w Borowej Poldek wracał chyba z nocnego OESu lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 http://otomoto.pl/bmw-523-show-car-2006-C19936012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 http://otomoto.pl/bmw-523-show-car-2006-C19936012.html Hmm od czego tu zaczniemy , fajne lusterka , no i myślę ,że to tyle w tym temacielolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Kur... cena mnie powalila ... reszta wsumie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Show car chyba pod remiza strazacka z calym szacunkiem do strazakow oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Kolesiowi się palec omsknął. W ogłoszeniu jest, ze auto robiła "renomowana" firma ATF... Coś mi się widzi, że miało być WTF?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ale skarał to auto, przegięcie na maksa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przesadza z ilością tego co bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ooo kkuu......a :O to jakaś MASAKRA;/:( jak można wpaść na taki pomysł żeby tak sp......ć auto ...... czy ktoś to kuma...????;/;/pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) <bmw_1> http://www.wiocha.pl/39160,Wiejski_tuning http://www.wiocha.pl/96478,Czerwonymi_BeeMkami Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez krystian 520I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 omfg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 <bmw_1>http://www.wiocha.pl/39160,Wiejski_tuning http://www.wiocha.pl/96478,Czerwonymi_BeeMkami yyyyy.... zonk Krystian oba były , ale zawsze można się pośmiać jeszcze raz :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddm3 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 witam jestem tu nowy i chce coś pokazać a mianowicie te bmw http://imageshack.us/photo/my-images/299/23ee876e50.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/299/b620716eba.jpg/ pamiętacie ją ze starego forum teraz o nim przypominałem a jutro wam zaprezentuje jej aktualny wygląd .Powiem tyle te bmw kupił mojej siostry ex silnik w niej żyleta wyglądu 0 na pierwszy ogień poszedł cały nowy środek bo był pomalowany sprayami na biało niebiesko potem ten smok z całego boku,następnie zaszpachlowanie dziur po lotce na klapie i pomalowanie klapy do tego był pognieciona atrapa poszła szpachla i git .I tak bmw zmieniło właściciela kupił ja kolega i wtedy była zmiana silnika i założenie gazu, oryginalne zderzaki (beema ma zarobisty dzwik bo ma podwujny wydech "super sprint"?).Miała się dobrze do czasu gdy zaczęły sie zabawy drift bmw zaliczyło słupki na stacji benzynowej do wymiany:2x drzwi,lusterka,zderzak tył,oba boki szpachla , wgnieciony prawy próg i mały dołek na lewym błotniku zniszczone oryginalne listwy m3:(.Za jednym zamachem poleciały tez do malowani maska,klapa i nowa atrapa nowe brewki.I jedyna kulturalnym tuningem było zaspawanie i szpachlowanie znaczków na masce i klapie,biała kierunki.Jutro dodam zdjęcia aktualnego wyglądu bmw bo jest w trakcie składania wszystkie prace są wykonywane przezemnie i brata na brata warsztacie i lakierni wiec do jutra P.S. bardzo przepraszam za moja pisownie i rożne poprawności mam z tym problem :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 :bag: yyyyy.... zonk Krystian oba były , ale zawsze można się pośmiać jeszcze raz :bag: no to szkoda...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wracając ze spaceru z moją ukochaną z daleka (chociaż było już ciemno) rzucił mi sie taki oto okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Kurde, nie poparzyles sie jak stales w poblizu, w koncu goraca sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 kurde nieraz tak myśle ja wydałem tyle kasy na te tuningi ze tak to nazwe ale jakoś to wygląda oni tez wydali i maja za swoja kasę takie cos zal mi tych ludzi poprostu moze to jakaś choroba jest? trzeba to leczyc ? biedni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wracając ze spaceru z moją ukochaną z daleka (chociaż było już ciemno) rzucił mi sie taki oto okaz widzę Robert ,że ci nerwy puściły :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 widzę Robert ,że ci nerwy puściły :p ".....z buta, z buta, z buta wjeżdżam....." tak naprawdę to nie ja zrobiłem panie władzo, naprawdę proszę mi uwierzyć:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi