TorT Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A teraz pytanie do Wroclawian, to prawda ze po Wrocku krecil sie badz kreci sie wlasnie Veyron? Bo tu u nas w Ostrowie ktos gadal, ale ze niby replika i jestem ciekawy wlasnie Był napewno pare lat temu... A teraz to nie wiem, tylko raz go widziałem :-P Veyron na Powstańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Było i chyba jest właścicielem tego potwora jest Czarnecki ten biznesmen co buduje skytowera we Wrocławiu itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Ale po Wrocku pare lat temu to mu sie ciezko jezdzic musialo, teraz sie wg mnie o wiele polepszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 chyba dalej jest nawet go raz widzalem w olawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 [ATTACH=CONFIG]15592[/ATTACH] Coś na wzór- jestem ten zły spadaj z mojego toru jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 na pierwszy rzut oka,myślałem,że to po wypadku,allllle nnnieee,to tak ma być:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 popatrzcie na to z innej strony.....w zimie dostaje kase od miasta za odśnieżanie dróg publicznych:dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 spadaj z mojego toru jazdy bo z takim zderzakiem nie moge skrecac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) http://www.wiocha.pl/96408,TUNNING_MASTER Ciekawe co to za pakiet. http://www.wiocha.pl/93464,Kubelkowe_Fotele_w_Astrze Kubełki Edytowane 24 Lipca 2011 przez GoLaBeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 to Wpakiet W jak wiocha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 BMW wypuściło nową terenówkę. Na duże uznanie zasługuje użyta jednostka o pojemności 1.8l, oznaczona jako m40 lolol http://otomoto.pl/bmw-inny-bertone-C19799812.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ale to nie jest wiejski tuning tylko jest takie auto. znajomy miał kiedyś tylko jakaś marka nieznana !!ale on tam miał silnik 2.8chyba a znaczki to chyba powkładał sobie!!!! a nie 1.8 tylko gorzej 1.6!!!!!!!!!!hahalolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 W oryginale to jest daihatsu feroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 prawie limuzyna: http://allegro.pl/show_item.php?item=1722207496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 prawie robi wielką różnice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Kombi a nie limuzyna, w dodatku combo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ciekawe jaki tam silnik jest , jak seria to cienko to widze z pełnym załadunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wygląda jak po wizycie w czarnobylu, coś mu do tyłka dorosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 auto jednego z kierowcow w firmie w ktorej pracuje: full chrom pakiet + smok na boku, oczywiscie silnik 1.4 jak znajde chwile to zrobie foto jego szoferki - jest jak w cyganskim wagonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie no, przecież to wypasik na maxa :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A moglbys sie go spytac skad wytrzaskal tego smoka? Bo juz mam koncepcje na 328i cupe A tak btw niesamowity pomysl z tymi tabliczkami imiennymi po stronie pasazera i kierowcy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 i jeszcze dzieci maja swoje tabliczki, a z tylu na szynie sa imiona wlascicieli dziwna sprawa bo facet jest spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jak widzę te tabliczki to aż mnie skręca, a jak mówisz, że dzieci z tyłu też takie mają to już po prostu szok :shock: :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No ale co robi kiedy ktos inny wsiada do przodu? Zaslania albo sciaga je? Bo to moze byc powazny problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 I jak fotoradar pstryknie fote to latwiej znalezc sprawce aaa no i owiewkiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi