bercik117 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 kolejny przykład jak można oszpecić bardzo fajny sprzęt http://allegro.pl/e46-coupe-2-8-klima-tuning-gwint-zamiana-p-n-i1718518352.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 kolejny przykład jak można oszpecić bardzo fajny sprzęt ta to jeszcze do odratowania tylko wieśpakiet zdjąć lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Taa, ale to zdejmiesz wiespakiet i kto Ci to kupi... ja w ogole nie wiem po co ludzie zakladaja jakies smieszne pakiety do Beemek, jest m pakiet i on robi robote to kombinuja co niektorzy jak kon pod gorke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Fajna coupejka, trzeba by trochę doszpachlować zderzaczek i byłby git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Taa, ale to zdejmiesz wiespakiet i kto Ci to kupi... ja w ogole nie wiem po co ludzie zakladaja jakies smieszne pakiety do Beemek, jest m pakiet i on robi robote to kombinuja co niektorzy jak kon pod gorke... Bo m pakiet może mieć każdy, a takiego, to nie Kolejna: http://moto.allegro.pl/sprzedam-bmw-e36-coupe-po-tuningu-i1725136853.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Pomijając fakt zwieśniaczenia auta(cena 3000,odwieśniaczyć,i fajna qpejka,tylko nie iwadomo co on w środku namodził),to zabijają mnie tymi przebiegami,auto 15lat,i 190tyś przebiegu,normalnie przeginają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 3000 to jeszcze nie ostateczna cena. Ej ale jak to jest zrobione, że nobody wkleił wypowiedź Czech'a a napisane jest że to ja powiedziałem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nobody coś pomotał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ej niedobry ludź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 3000 to jeszcze nie ostateczna cena. Ej ale jak to jest zrobione, że nobody wkleił wypowiedź Czech'a a napisane jest że to ja powiedziałem??? fucktycznie,nie popatrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 szkoda auta, w zderzaki wpakują trochę siana (ale to właśnie zamiast zwrócić się przy sprzedaży, to traci na wartości właśnie na tych wieśniaczych dodatkach!!!) ale jak by nie było to się odznaczają na drodze tylko nie w tą dobra stronę!!!:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 troche wsiowo wyglada z ta deska do prasowania http://moto.allegro.pl/bmw-e46-warta-zachodu-bez-wkladu-finansowego-i1719806471.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 troche wsiowo wyglada z ta deska do prasowaniahttp://moto.allegro.pl/bmw-e46-warta-zachodu-bez-wkladu-finansowego-i1719806471.html oooo jaka sztuka most wieśted Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 oooo jaka sztuka most wieśted dobrze ze u mnie sie tylko na dachu skonczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 dobrze ze u mnie sie tylko na dachu skonczyło ale przemysl to jeszcze na dobra sprawe dach juz masz, to maska klapa poleca bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 :bag::bag::bag: dach to jeszcze jakos wyglada ale reszta z takim napisem ... to nie m3 gtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Niestety, kiedys na potege wiesniaczone bylo E36, teraz ceny spadly i to samo zaczyna sie dziac z E46, a szkoda bo te modele kazdy wie jakie sa i co mozna z nimi zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Nobody coś pomotał Jo nic nie pomotoł :-P Zrobiłem przez "Cytuj zaznaczony tekst" - nie wiem, o co kaman, podczas pisania było normalnie Ej niedobry ludź Ktoś musi 8) Niestety, kiedys na potege wiesniaczone bylo E36, teraz ceny spadly i to samo zaczyna sie dziac z E46, a szkoda bo te modele kazdy wie jakie sa i co mozna z nimi zrobic No niestety - i obawiam się, że będzie tego coraz więcej. Pół biedy, jak z zewnątrz jest tylko wieś - gorzej, jak dochodzi ryflowana blacha zamiast dywaników, siakieś nakładki na pedały z markieta, mieszki ze skaju w oczoj*bnych kolorach i pseudosportowe kierownice w połączeniu z pokrowcami w panterke itp na niej Edytowane 22 Lipca 2011 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 http://auto.fishki.net/comment.php?id=37735 Fast & Furious 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 WTF?????:bag::bag::bag:pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 http://auto.fishki.net/comment.php?id=37735 Fast & Furious 6 o w morde... cabrolibra i to z wydechem w bagazniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ale musiało ciapy pochłonąć takie masakrowanie auta. Upss sorki calibry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 sie czepiacie,koleś chciał mieć Veyrona,i.....właśnie,co on k....wa teraz ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 takie tam Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 No wlasnie to jest Veyron!! A teraz pytanie do Wroclawian, to prawda ze po Wrocku krecil sie badz kreci sie wlasnie Veyron? Bo tu u nas w Ostrowie ktos gadal, ale ze niby replika i jestem ciekawy wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi