E34-Patryk Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Forest ałdi za***iaszcze, miód. Czy niewidomą by wyrwał, chyba z chodnika podmuchem powstającym dzięki tym dyfuzorom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 hahahaahah Zaparkował na idealnym dla siebie miejscu... O ja ******le. Ale jazda. Ale tak naprawde troche nie fair go krytykujemy. Nie pomysleliscie, ze koles jest moze jakims bogu winnym, slepym debilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jakis czas temu wisiala na allegro. Jak dobrze pamietam za 36tys mozna byla nia odjechac Żeby odjechać nie potrzeba 36tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kolejna oławska perełka I chyba pierwszy raz - sprzęt cięższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Cliowa pogrzebana ostro, kolor kiwi te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e39-525i-v6-170km-jedyna-taka-z-niemiec-i1670074994.html może nie pasuje do tematu, ale nazwijmy to "wiejskim-opisem". Aż mi monitor popękał jak to zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a co jest tam nie tak , nie widzisz Kozin , że gostkwi silnik układa się w literę Vlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 widać znają się chłopaki na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 widać znają się chłopaki na rzeczy heheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Oj mocny filmik !! Dobrze mnie rozbawil. 2 rzeczy mnie powalily koza na malych felgach i wielkich balonach. No i to turbo za stozkiem )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 WTF .... to jakaś pakistańska odmiana Pimp My Suzuki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 WTF .... to jakaś pakistańska odmiana Pimp My Suzuki ?? cos w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/mitsubishi-eclipse-C19374979.html :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Typowy przyklad wzorowania sie na pewnej grze komputerowej a szkoda, bo Eclipse naprawde nie jest brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 fajne fele:lol: a środek jeszcze lepciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Typowy przyklad wzorowania sie na pewnej grze komputerowej albo krzywe spojrzenie na pewien film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Tylnia szyba '' PLAŻA '' i na całym golfie pakiet CHROM szkoda ,że nie udało mi sie uchwycić boku ,bo też dużo się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 http://otomoto.pl/volkswagen-passat-tuning-1-9-tdi-146-ps-klima-C19435832.html i naklejka M power (chyba by chciał mieć@!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 chyba koleś ma ******lca z tym passatem, myślałem że to będzie jeszcze jakośc jezdzić a tu 1.9 tdi... A propo dziwnych tuningów, to ostatnio z kumplem we Wrocku mięliśmy dziwne spotkanie. Kolega ma audika B7 3.0 TDI guattro zrobione na 270km i staneła obok nas astra II na światełkach strasznie zwieśnaiczona. Podpuściliśmy chłopaczka i mało byśmy łomot nie dostali.... Kilka startów z rolki i z miejsca po czym szybka w dół pytam go co tam ma a on że nie wie do końca ile km to wypluwa ale coś ok 250-260... Po uchyleniu szybki było słychać turbawkę więc wiedziałem że ostro dłubnięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Na pierwszy rzut oka nie wiedziałem co to za auto zmylił mnie torche gril od ala Audi ale jak jest M-power to to chyba jest jakieś nowe BMW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrinarnE30 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie no Passat to jakaś masakra, aż zżygać się można. Adam093, tak jak mój kolega ma bmw. Wygląda jak rupieć, poniszczona, zardzewiała, z przodu nie ma grilla (za***ali) a pod machą 4,8l. Więc niektórzy się nabierają i mają fajne miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Adam093, tak jak mój kolega ma bmw. Wygląda jak rupieć, poniszczona, zardzewiała, z przodu nie ma grilla (za***ali) a pod machą 4,8l. Więc niektórzy się nabierają i mają fajne miny. no właśnie to jest wtedy cool!!jak rupsiem sie bujasz a tam 300 albo więcej kucy pod maską ja osobiście wole nie przeginać z przeróbkami bo potem palcami cię będą wytykaćlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 a pod machą 4,8l a z czego taki silnik :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 http://bmw.resmoto.com/opisy/xseries/e70/bmw_e70_4_8.php może z tego modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 raczej sie koledze ****o jak z calibrą w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi