czechu Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Zdecydowanie do odratowania, szkoda, ze taka cyfra wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Zdecydowanie do odratowania, szkoda, ze taka cyfra wysoka fakt z ceną to go poniosło:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A powie mi ktoś co on ma w przednim zderzaku to zasłona z okien czy obrus ze stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A powie mi ktoś co on ma w przednim zderzaku to zasłona z okien czy obrus ze stołu To kawałki obrusa z kwatery głównej Hitlera - dlatego prawdziwy german Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie wiem co to jest, ale znajomemu ktos ostatnio duza czesc ogrodzenia z dzialki podprowadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie wiem co to jest, ale znajomemu ktos ostatnio duza czesc ogrodzenia z dzialki podprowadzil. mógł całe ogrodzenie wspawać przy okazji kangurek by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 kurcze a moglo byc naprawde sliczne auto. Tej e36 to mi zal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 hehehe, makata z Zamku Książ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 W sumie zmiana zderzaka na Mkowy i wymiana kierownicy i juz jest by bylo dobrze no i lampy z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 ale firanka zostaje??? please...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 niby auto ode mnie ale go nie znam masakra!!!!!!!!!!!!! http://moto.allegro.pl/320i-e36-sprzedam-i1591481827.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 niby auto ode mnie ale go nie znam masakra!!!!!!!!!!!!!http://moto.allegro.pl/320i-e36-sprzedam-i1591481827.html Zapraszam wszystkich do kupna, auto jest zadbane, wygląda nieprzeciętnie i przyciąga uwagę. Zaje*****biście nieprzeciętne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 http://moto.allegro.pl/320i-e36-sprzedam-i1591481827.html o w morde... batmobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ale batmobil ma ściągnięty parapet na doniczki Mocowania dalej są. P.S. Za dużo NFS w kolejnym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Takie auta zawsze przyciagaja moja uwage, tyle ze przewazne wychodzi z tego brecht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 "przód auta stylizowany na e-46" dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 http://moto.allegro.pl/fiat-uno-1-3-turbo-jak-audi-a3-i1610490355.html Hahaha to jest Uno :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 pojechał po bandzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Trzeab miec fantazje dziadku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Trzeab miec fantazje dziadku !! i do tego nie wiem co trzeba palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 z tica ferrari!! a z una audi ciekaw jestem co jeszcze ciekawego wymyślą wieśniaki w garażu!!!porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 haha mocne to uno podobne do r8 ;D takie miejsca na oponę zapasowa jak to kiedyś narysował Rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 hahahaahah Zaparkował na idealnym dla siebie miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Faktycznie , tylko ja myślę ,że obraża inwalidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 może jest inwalida na umyśle a wy od razu na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi