czechu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Goscia powinni zamknac i tyle. Swoja droga, E36 M3 w sedanie wychodzily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 To na bank niebylo seryjne M3 po mojemu to seryjne GT - golas totalny. Brak jakiejkolwiek elektryki. Najprawdopodobniej tylko piec zostal wsadzony z Mki chociaz tez bym w to watpil i obstawial bym na jakies 1,6 a mocy tyle nabralo dzieki temu niesamowitemu pakietowi. M3 e36 wychodzily w sedanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 M3 e36 w sedanie jak najbardziej - i zazwyczaj były to te mocniejsze wersje o mocy 321 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Dziś we Wrocku na Armii Krajowej. E46 na pełnej klapie. Jak dla mnie kicha na maxa, wyglądał jak Seat Ibiza. Za to przód był ciekawy, kolo jechał na halogenach i pomarańczowych kierunkach (świecących). Nie powiem, nawet mi się to spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Forest, jeśli masz elektrykę przedliftową to jest szansa, że po uaktualnieniu świateł dziennych gdy włączysz światła mijania to będą również świecić kierunki - tak jak u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A tył tej bemki skaszaniony na maksa... Jak tak można potraktować piękne e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a jak macie polift to wsadźcie tylko diodowe postojówki i zaświecą wam się kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nawiazujac do tej e46,wyobrazcie sobie bez wneki oraz swiatel na klapie.Stoi w takim miejscu ze ciezko cyknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/bmw-318-piekne-e36-gaz-klima-tuning-C18384382.html http://moto.allegro.pl/bmw-316-tuning-super-auto-super-okazja-i1562459279.html Wiem, ze to bylo ale chyba sie opis zmienil az wyslalem gosciowi pw ile ten bardzo drogi tuning kosztowal i zeby mi wyslal aktualne fotki ale brak odzewu. http://otomoto.pl/bmw-320-tuning-e46-e-46-150-ps-koni-C18476474.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 heh coraz częściej sie juz ten "tuning" powtarza jak w ostatnim linku... "agro" to on raczej nie jest, tylko inaczej... wie ktoś jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Kiedys bylo cos tutaj o tym aucie: http://stanceworks.com/forums/showthread.php?t=10970 w sumie to nie wiem dlaczego akurat w tym temacie bo auto miażdżyło Niestety przykra historia sie wydazyła http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=16717 "Jestem pewien, że wszystkich ciekawi co dzieje się z projektem. Zacznę od początku... Rusty stał w garażu, częściowo rozebrany i przygotowany do letnich modyfikacji. Na pierwszy ogień miało pójść ogarnianie komory silnika i nowego sterowanie AirRidem. W środku całego zamieszania wpadłem na pomysł odpalenia starego silnika Rata... zwyczajnie z nudów siedząc na podjeździe. Długo się nie zastanawiając zrobiłem okablowanie silnika, podczas jego montowania akumulator wywołał zwarcie i niekontrolowany zapłon w wypełnionym paliwem cylindrze. Kula ognia niefortunnie wylądowała na 5-cio galonowym kanistrze z benzyną...garaż stanął w płomieniach! Ogień rozprzestrzeniał się w błyskawicznym tempie, nic nie mogliśmy zrobić... Do czasu zabezpieczenia miejsca zdarzenia przez strażaków wchodzenie do garażu jest zabronione co utrudnia oszacowanie strat. Wszystkie komplety kół jakie posiadałem z wyjątkiem prototypów BBS były w garażu... Samochód sam w sobie wygląda bardzo źle i prawdopodobnie jest nie do odratowania. Wszystko okaże się gdy będziemy mogli wyciągnąć go ze zgliszczy. Na pierwszy rzut oka jest kompletnie zniszczony, sam garaż będzie musiał zostać rozebrany... Na szczęście udało się nam wyciągnąć drugie auto znajdujące się w przyległym garażu. Racjonalnie patrząc to "tylko" samochód - jestem wdzięczny, że wszyscy żyją i nikt nie został ranny w całej sytuacji. Już zastanawiam się nad kolejnym projektem, zaczynam polować na coś unikatowego. Jak przypuszczam Szatan po prostu chciał swój samochód z powrotem!" Przetlumaczony fragment pochodzi ze strony www.raceism.pl Wspolczuje gosciowi, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Auto bylo naprawde ciekawie zrobione, mi sie srednio podobalo, ale no mialo cos w sobie. A kolesia to zal, tyle roboty wladowac w auto i stracic je... Przerabane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 szczena to mi opadła ... fura megasna , nie jezdziła sunęła się po glebie zal goscia ze szatan zabrał swój samochód z powrotem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 szczena to mi opadła ... fura megasna , nie jezdziła sunęła się po glebie zal goscia ze szatan zabrał swój samochód z powrotem .. Ale co ta E28 ma do wiejskiego tuningu ????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Tez wlasnie nie wiem, ale pamietam ze cos w tym temacie ktos o niej pisal, dlatego tez tu umiescilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ano było. Auto mnie się kompletnie i całkowicie NIE podobało, ale doceniam ogrom pracy i serca włożony w ten samochód i szkoda mi zarówno właściciela, jak i auta... Co nie zmienia jednak faktu, że stracił ją przez własną głupotę Let the flame war begin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 W bardzo podobny sp[osob moj kolega zamienil sie w pochodnie na szczescie zyje ale slady pozostaly tak, ze wspolczuje gosciowi bo niektorych rzeczy sie nieprzewidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 kto nie miał mieszanych uczuc? jakie auto wybrac... hmm scorpio czy passata... ten pan znalazł odpowiedz http://otomoto.pl/ford-scorpio-C18544469.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 kTO? po co ? i w ogole ...bez mozgu i nie wiem chyba.. ah i jeszcze napisal tunning... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 cosworth'a tak potraktować to normalnie profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zkad sie biora tacy rzezbiaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 biedny baur http://otomoto.pl/bmw-320-baur-C18154276.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A ja bym ją kupił, nawet dzisiaj, gdybym był w POlsce i gdyby mi się BAUR podobał. 2500zł to żadne pieniądze, lakier nowy, wywalić zderzaki, założyć felgi keskin'y i gwint, rewelka. Tylko mi się ta buda nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/bmw-325-C18629915.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No prosze, 198 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi