Nem Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 na 210 bo mi droge zajechali :F ale jeszcze troche obrotow zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Bylo rodzynow, wloty, szpachle i vinyle, pryma sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 to udalo mi sie uchwycic pod szkołą bmw e36 m-look i'm your father Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Takie fajne autko kiedys było... Co tym ludziom się robi w głowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 niema to jak precyzja wszystko dobrze spasowane to i niewstyd sie lansować po mieście lub wiosce uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Jak mozna tak obrazac poczciwego Vadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-e36-e46-318is-najladniejsza-i1540307044.html E3/46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ...prawie jak e46 "najładniejsza" pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 fajnie zlepiona zależy jak patrzysz chcesz nowszą patrzysz z przodu ,chcesz starszą patrzysz z tyłu ,że na to nie wpadłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 fajnie zlepiona zależy jak patrzysz chcesz nowszą patrzysz z przodu ,chcesz starszą patrzysz z tyłu ,że na to nie wpadłem:D z moca to samo !! Chcesz M3 wsiadasz od przodu chcesz IS,a wsiadasz od tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 co to w ogóle ma być pytanie_bmw ludzie to mają pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A4 w czesie powrotu z Krzywej ok 17,54Słabo widocze (szybke brudnawą miałem), ale są oczy które mówią ile jeszcze można cofać to taki parktronic [ATTACH=CONFIG]9341[/ATTACH] Ło matko... hańbi mi rejestracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-140-is-tuning-polecam-C18255505.html Wiesniacko zrobiona ale za te pieniadze chyba mozna by ja poratowac. Ciekawe czy tam IS siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 niech mocz będzie z Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-140-is-tuning-polecam-C18255505.htmlWiesniacko zrobiona ale za te pieniadze chyba mozna by ja poratowac. Ciekawe czy tam IS siedzi. pisze gość ,że "była jakaśniegroźna stłuczka" i ten wygląd to chyba po tej stłuczce:lol: a panowie w E36 bębny to mi się wydaje ,że były tylko w 1.6:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 pisze gość ,że "była jakaśniegroźna stłuczka" i ten wygląd to chyba po tej stłuczce:lol: a panowie w E36 bębny to mi się wydaje ,że były tylko w 1.6:shock: W 1.8 też były ale czy w Is to bym się mocno zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jak juz to to jest swap bo z tego co ja sie orientuje IS w sedanie byl oryginalnie ladowany z calym Mpakiem. Jak by niebylo auto ma smieszna cene wsadzic normalny zderzak, lampy tylne, reszte prysnac i powinno o niebo lepiej wygladac nawet jak by to byl zwykly 1.8 bo srodek jest ciekawy. Pewnie ekoskorka ale wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 E46 z Wałbrzycha...Vmax około 250 km/h...japierdzielę chyba podtlenek też założył http://otomoto.pl/bmw-330-C13359675.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 felgi jak felgi ale te lampy z tyłu to 100%-owy "wiejski tuning" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 felgi jak felgi ale te lampy z tyłu to 100%-owy "wiejski tuning" A to czerwone "coś" w przednim zderzaku? WTF??? Dywaniki też pełna profeska...taki niby agresiw stajl czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale co ta furmanka nie poleci 250 ?? Lampy ciulowe , dywaniki też mogły by być jakieś normalniejsze , ale chyba aż takiego dramatu w tym aucie nie ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no te czerwone tez, w sumie gdyby jakos to inaczej wszystko zrobic to moze i takie czerwone elementy by jakos pasowaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale co ta furmanka nie poleci 250 ?? Lampy ciulowe , dywaniki też mogły by być jakieś normalniejsze , ale chyba aż takiego dramatu w tym aucie nie ma ?? Nie wydaje mi się by poleciała 250 km/h. Ja swoją wycisnąłem na maxa 230, może mam silnik zepsuty Nie jest to tatalny dramat ale elementy wieś tjuningu są widoczne jak na dłoni. Im więcej ta seria będzie miała lat tym więcej agrotuningu je skaleczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ale co ta furmanka nie poleci 250 ?? Lampy ciulowe , dywaniki też mogły by być jakieś normalniejsze , ale chyba aż takiego dramatu w tym aucie nie ma ?? ja polecialem swoja byla max 237km/h, zalezy duzo przy max predkosciach od warunkow atmosferycznych ale 250 w zyciu nie poleci zwlaszcza ze czpisa nie ma... jak dla mnie wies tuning na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja mialem E46 184KM 240 na blacie, nie na nawce. Wiec 250 to chyba z gorki o pochyleniu 70 stopni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi