Gość dirty.73 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 specjalnie szukałeś,czy głównie e-28 tak bezczeszczą,katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 taki garbusek z sianem na tuningowisku w 2008r. był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Mi sie generalnie ten styl nie podoba, najwiekszy plus, ze nikt nie powie ze auto rdza wp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 niektore niezle - zwlaszcza stare pionyOprócz zdjęcia nr 4 na pozostałych pięciu jest ten sam egzemplarz z USA. TUTAJ cała jego bogata historia. Chłopaki mają niezłą śrubę. Co prawda zdjęcia ładują się dłuuugo, ale każdy kto poczeka zostanie wynagrodzony :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Oprócz zdjęcia nr 4 na pozostałych pięciu jest ten sam egzemplarz z USA. TUTAJ cała jego bogata historia. Chłopaki mają niezłą śrubę. Co prawda zdjęcia ładują się dłuuugo, ale każdy kto poczeka zostanie wynagrodzony :] oj warto bylo poczekac na zdjecia i dotrwac do konca ten koles zrobil po prostu przeglebe w aucie dla niecierpliwych probka ponizej, ale tez radze poogladac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Fajna gleba ) Odwazny gosciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Takie cos sie pojawilo na allegro http://moto.allegro.pl/bmw-e36-1-6-bena-niemiecki-tuning-i1524471486.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Idealne spasowanie kolorow wszystkie mody na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jest tez taka E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Wygląda jak produkt ze sklepu TOYS'R'US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Wygląda jak produkt ze sklepu TOYS'R'US Wyglada jakby przejechal przez swiezo wylany beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Pieknie lezy na niej tez zerzak. http://moto.allegro.pl/bmw-e36-compakt-tuning-tanio-okazja-i1521970132.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ten zderzak wygląda jakby był lepiony z gliny na zajęciach z plastyki w podstawówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja można zrobic ***** z samochodu- tak określił to mój znajomy http://moto.allegro.pl/peugeot-206-cc-i1525308514.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ja sie zastanawiam co ci ludzie maja w glowach robiac cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie wsiadlbym do tego samochodu nawet gdyby ktos mi mial zabulic. Naprawde, kibel przeokrutny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Piękne kolory, w sam raz na zbliżające się święta Wielkanocne, taka pisaneczka cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja można zrobic ***** z samochodu- tak określił to mój znajomy http://moto.allegro.pl/peugeot-206-cc-i1525308514.html Jurrasic Park Part II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czepiacie się. Przecież jest poszerzony, obniżony, ospilerowany, ładnie stylizowany, bogata wersja, full opcja. Normalnie okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/peugeot-206-cc-i1525308514.html SJZ - to wiele wyjaśnia w moich stronach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ja można zrobic ***** z samochodu- tak określił to mój znajomy http://moto.allegro.pl/peugeot-206-cc-i1525308514.html napisane ładnie stylizowany heh kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A4 w czesie powrotu z Krzywej ok 17,54 Słabo widocze (szybke brudnawą miałem), ale są oczy które mówią ile jeszcze można cofać to taki parktronic [ATTACH=CONFIG]9341[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 takich rodzynow, bylo sporo w Krywej... mnie dobilo jak trzech facetow w wiejskiej Hondzie Civic smialo sie z dwoch facetow w wiejskim Oplu Astra :D:D "eee, patrzcie jaka wiejscka Astra..." - masakra zlot madrych inaczej (oczywiscie tylko miejscami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Haha tez ja mijalem !! Tylko robilem wtey test predkosci i jakos z 200 mialem na blacie jak ja ujzalem niebylo czasu na fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 robilem wtey test predkosci I na ilu się skończył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi