adaho Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 kartony to obawiam sie ze tylko przymiarka To forma pod zderzak wykonany z pianki matazowej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a oto jeden z rodzynków jaki mozna spotak u mnie w miescie... http://nasza-klasa.pl/profile/13896008/gallery/46 http://nasza-klasa.pl/profile/13896008/gallery/45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jakiś czas temu widziałem to cudo na allegro - jeśli ktoś to kupił, to jestem pełen podziwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 misiosl, daj foty bo ja nie mam konta na NK i mieć nigdy raczej nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 super nazwał te zdjęcia na NK :shock: "" Jest Piękna"" <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 i oto ona ...w całej swej okazałosi:D dawno nei widziałem takiej loty jak ma ta e36:D <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ObrazekObrazek i oto ona ...w całej swej okazałosi:D dawno nei widziałem takiej loty jak ma ta e36:D <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Nie no ludzie sie dorabiają , wiadomo :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jak jechałem ostatnio za nia to ta lotka na każdej nierównosci bujała sie jak drzewa na wietrze a najgorsze jest ze gosc jest dumnyt z tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ohohoo hehee a to nie ta z Allegro co kiedyś stała i polewaliśmy się z niej ? ps.ale felgi mi się podobają żal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 przykro mi sie robi jak widze takich ludzi którzy sie podniecają takim szmelcem i w dodatku są dumni z takiego czegoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czy byłą na allegro to nei wiem..pod koniec zeszłego roku pojawiła sie u nas na miescie ale na włoskich blachach...potem zaqcząłem widywac juz na naszych i tak zostało,na zywo wyglada jeszcze gorzej :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ała to boli :shock: nie po oczach 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Była na Allero na 90%, brała udział na pokazach itd (chyba właśnie nie w Poslce)... Ech może kolesia olśni i zmieni auto albo przynajmniej je przerobi - i to gruntownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Prawie jak NFS underground hahahah:D tam tez były takie tuningi:D ZALLLLLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Interesujące...Bawarczyk oflagowany jak japoniec? Brakuje tylko naklejki SUSHI TEAM...Sumimasen...Byłem w Japonii siedem miesięcy i nie spotkałem tam takiego wynalazku...Kolo ma wenę twórczą ale powinien raczej zając się hogowlą trzody chlewnej niż tuningiem aut.Bez urazy dla nikogo... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Była na Allero na 90%, brała udział na pokazach itd (chyba właśnie nie w Poslce)...Ech może kolesia olśni i zmieni auto albo przynajmniej je przerobi - i to gruntownie Masz racje pamietam jak przegladalem to ogloszenie Moim skromnym zdaniem zal.pl nadodatek importo italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Duże felgi nie zawsze będą wyglądały ładnie... (foto 1) i Piękny samochód... (foto 2) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ten drugi to klasyk normalnie [ Dodano: 13 Kwiecień 09, 14:42 ] patrzcie na to :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ale beznadziejnie jak dla mnie to wygląda (filmik), ludzie to nie znają umiaru ehhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 skąd ludzie czerpią takie pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam co powiecie na to: mega końcówa równa się około plus 20% mocy aktualnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 hehe, jest cos widzialem gorsze, ale Panie Janie! Kto by nie chcial miec takiej tapicerki??!!! Czy to przypadkiem przed pasazerem nie jest znaczek od fiata coupe? http://moto.allegro.pl/item605680641_bmw_e36_316_po_tuningu_tuning.html#gallery [ Dodano: 14 Kwiecień 09, 18:41 ] Oj maaaaaam perelke jednak http://moto.allegro.pl/item608958113_bmw_318_240_km_tuning_okazja.html Taka polke od szafki z tylu to juz kazdy by chcial miec! Nie mowiac juz o takim czipie, ktory zwieksza moc o 40KM. Hehe.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 hehe, jest cos widzialem gorsze, ale Panie Janie! Kto by nie chcial miec takiej tapicerki??!!! Czy to przypadkiem przed pasazerem nie jest znaczek od fiata coupe? http://moto.allegro.pl/item605680641_bmw_e36_316_po_tuningu_tuning.html#gallery [ Dodano: 14 Kwiecień 09, 18:41 ] Oj maaaaaam perelke jednak http://moto.allegro.pl/item608958113_bmw_318_240_km_tuning_okazja.html Taka polke od szafki z tylu to juz kazdy by chcial miec! Nie mowiac juz o takim czipie, ktory zwieksza moc o 40KM. Hehe.. :roll: Odnosnie pierwszej pierelki :lol: masz racje to znaczek pinifariny z fiata coupe Co do drogiego autka kozacki ma spoiler na klapie rodem z 2F&2F :lol: ludzie maja wyobraznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 http://moto.allegro.pl/it...ng.html#gallery nic tylko <bmw_4> http://moto.allegro.pl/it...ing_okazja.html poza <bmw_4> tylko jeszcze <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> BMW 318 240 KM TUNING OKAZJA a pojemność 2500ccm a to wszystko (łącznie z chipem) na automacie uklon_bmw neon pod autem WoW kolejne <bmw_4> , loty nie komentuję, bo nie mam takich literek na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie to ze nie masz takich literek, tylko Swieta byly, i nie wypadalo zlepiac takich slow :lol: . Ludzie maja pomysly oj maja. Nie ma sensu sie wkurzac tylko na to patrzec z usmiechem na twarzy. Druga sprawa ze jak fura jest odpicowana to wszystko rzecz gustu. Skad wiemy, ze Ci ludzie ktorzy montuja sobie takie deski do prasowania na tylnej klapie, patrzac na nasze beemki nie mysla ze odwalilismy wielka wioche? Mi to nie przeszkadza, jedynie co mnie irytuje to jak ludzie pisza bzdury typu 240KM z 325, bo to juz jest wciskanie kitu, czego nie lubie. Ale jesli chodzi o "tjunink" to trzeba na to z dystansem i z usmiechem na twarzy. Zreszta, musza byc takie perelki, bo wtedy naprawde docenia sie ladnie z gustem zrobiona beemke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi