Gość Mordulec Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ostatnio jechałem przez miasto i jak to zobaczyłem odrazu wrzuciłem awaryjne i pobiegłem zrobić zdjecia.Prawdziwy niemiecki tuning ShadowLine brakuje tylko czarnych pordzewiałych stalówek napewno lepiej by wyglądał :shock::lol::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mordulec zbieraj mnie z podłogi. Skąd tego dzieciaka wzięli? Mega jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 o w morde... to u "dojczuf" tez takie fury macie? grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 pewnie jakiegoś turasa , albo folksdojcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Szkoda ,że nie zrobiłem zdjeć środka ,bo tam też sie działo na kokpicie pełko naklejek powycierana biała skóra i gałka od skrzyni biegów w kształcie krzyża. Tym autem jezdzi chyba jakiś 666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Wypraszam sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 1.jpg 2.jpg 3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 chiccoo to fotomontaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) chiccoo to fotomontaze chce w to wierzyc ale ta 7 chyba jest prawziwa Edytowane 4 Marca 2011 przez Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Bez obaw - wsio to Fotoszopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://allegro.pl/nissan-sunny-sport-tuning-okazja-i1476342631.html to ogłoszenie mnie rozwaliło, zarówno fotki jak i opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://allegro.pl/nissan-sunny-sport-tuning-okazja-i1476342631.htmlto ogłoszenie mnie rozwaliło, zarówno fotki jak i opis Nie wiem jak ty, ale ja chce ten samochod. Wtedy sciagne sobie ta koncowke tlumika buzzer ktora ladnie brzmi, czerwone stylowe pokrowce i ten spojler z klapy i zaloze sobie do 540. Mysle ze bardziej sie oplaca kupic za 3500 z calym samochodem, bo takie rarytasiki gdybym mial kupowac osobno to wydalbym przynajmniej...ojj....jakis milion. Mylse ze jest to tradycyjny przyklad gdzie koles nie wie co sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 fajne ma pokrowce z tyłu i fajny "komplet" halogenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Halogeny doswietlaja droge na zakretach. Pokrowce " Tuning style" tez daja rady. No i wogole prawie wcale nie widac roznicy na blotniku.Swietnie dobrany odcien czerwieni....... A o glowie weza na dzwigni zmiany biegow ,to juz nawet nie wspomne. Z tylu standard - deska do prasowania i stopien do wchodzenia w celu umycia tylnej szyby :lol:. Masakra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Domyślnie http://allegro.pl/nissan-sunny-sport...476342631.html to ogłoszenie mnie rozwaliło, zarówno fotki jak i opis No dał z siebie wszystko... a taka gałeczka z mieszkiem w aucie to sie ceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ale ten dyndajacy halogen to na pewno ma jakis cel no i wydech wystaje tak mocno, ze moge sie domyslic, ze jak cofa to musi naprawde uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ale ten dyndajacy halogen to na pewno ma jakis cel Tak, on wlasnie doswietla droge na zakretach.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Miałem takie halogeniki w Kaszlaku. dobrze mi tam dociążały oś pchaną (z Kaszlaka pozostała miłość do tylnionapędówek). a wydech w tym aucie?? To proste. TO CZUJNIK COFANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 http://allegro.pl/nissan-sunny-sport-tuning-okazja-i1476342631.htmlto ogłoszenie mnie rozwaliło, zarówno fotki jak i opis Sądząc po czerwonym mieszku zmiany biegów i czerwonych dodatkach - auto chyba należy do kuzyna Matiego :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 no co Ty, przecież to czerwień kardynalska... Ziom Rydzyków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Shaow line + pelen M pak http://moto.allegro.pl/bmw-m-pakiet-152-konie-mega-full-tuning-i1491885718.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 100% bezwypadek, ale odświerzone 3 elementy. Tiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 A gdzie tam jaest coś z m-packa, może nie dowidzę , podpowiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 No z przodu ma M-Pakiet wydanie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 dajcie mu spokuj,napisał na rejestracji"GRYPA"-a ten opis samochodu,to wynik silnej gorączki i powikłań pogrypowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi