rush Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 BMW NA WZUR Z NED FOR SPEEDKórde zawsze chciałem miec auto jak w tej gże. Morze to sóper okazja? Orientóje siem ktoś ile tżeba dac za taki silnik bo jest zepsóty... ja rzem słyszał, że gostkowie nie daleko wrocławia majom do spżedania, ale rzem się nie dowiedział po ile hcom spżedać, hcesz telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Uszkodzony silnik, ale auto w sumie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Uszkodzony silnik, ale auto w sumie tez wlasnie, auto nawet bardziej : DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 auto nawet bardziej Właściciel najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ale ten śilnik mósi jósz dłógo być zepsóty bo kolo pisze rze ma GAZ DWULETNI , to jósz pewnie wywietszau:help: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Trzeba koniecznie kupic takiego eM palera strasznie je teraz cenia http://otomoto.pl/bmw-m3-tuning-C17534412.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Trzeba koniecznie kupic takiego eM palera strasznie je teraz cenia http://otomoto.pl/bmw-m3-tuning-C17534412.html Skąd on tam naklepał te 152KM z 1.8 ..... Zresztą czy ta przepływka to czasem nie jest z silników M30 ?? Bo stożek to już na 100% wyprzedza o lata świetlne konstrukcję tego silnika .... kurna to jest jakaś kombinacja alpejska .... 4 cewki lecą .... co to jest :shock: Edytowane 27 Lutego 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ale najlepsze i tak są połączena rozpórki z kielichami , chyba wyklepane denka od puszki po tuńczyku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 słabo mu dolegało do kielichów to profesjonalnie wyklepał swoją drogą.....czerwona rozpórka.... ja jakoś tylko w czarnym macie widzę takie dodatki;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 zapomniał dodać że jest sportowy, czerwony bagnet od oleju i wiadro płynu do spryskiwaczy o zapachu afrykańskiego bimbru z biedrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Skąd on tam naklepał te 152KM z 1.8 ..... wozi chipa na tylnim siedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) To chyba demencja starcza mnie dopada ..... ..... albo dawno nie widziałem starej iS-ki .... auto dalej wygląda jak wygląda .... wciąż panuje burdel pod maską .... ale te cewki i kolektor faktycznie wyglądają tak jak powinny wyglądać w tym silniku .... co oczywiście i tak nie tłumaczy skąd tam nagle przybyło tyle koników ..... przez ten stożek i nadmiar tlenu sporo z nich pewnie zmarło na hiperwentylację :lol: Edytowane 27 Lutego 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dolot z PCV'ki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 wsjo w parjadkje oczen charoszno budu zapie.......lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 nit for spit siódema edyszyn http://moto.allegro.pl/bmw-750-navi-tv-cd-zmieniarka-6-plyt-skora-r0leta-i1466179777.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/bmw-1-8-is-uszkodzony-silnik-nfs-i1478220615.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Jezuuu, to czaszka na nerkach, czy za dużo piguł i bimbru i na wzrok siada... Oczy JEJ świecą???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 tak sobie poszukuje autka i nie wytrzymalem jak to cos zobaczylem brava dla tego wlasciciela za odwage :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mnie rozłożyło siedem, jakbym wiedział że to można tak ładnie zrobić to japierdziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ostatnio jechałem przez miasto i jak to zobaczyłem odrazu wrzuciłem awaryjne i pobiegłem zrobić zdjecia. Prawdziwy niemiecki tuning ShadowLine brakuje tylko czarnych pordzewiałych stalówek napewno lepiej by wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Very very bad look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 very very bad-to się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ostatnio jechałem przez miasto i jak to zobaczyłem odrazu wrzuciłem awaryjne i pobiegłem zrobić zdjecia.Prawdziwy niemiecki tuning ShadowLine brakuje tylko czarnych pordzewiałych stalówek napewno lepiej by wyglądał no brakuje stalowek do pelnego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 i facia w gumiakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 no brakuje stalowek do pelnego efektu Możliwe ,że na lato zakłada stalówki a teraz w zimie jezdzi na alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi