SEBEK73 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Początkowo chciałem wkleić to zięcie do działu mechaniki ale wydaje mi się że tutaj będzie bardziej pasowało <script src='http://img204.imageshack.us/shareable/?i=zdjcie000cf.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ekonomia rządzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 I juz cieplutko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Widzę nowy styl dotarł do Wrocławia podobno w tym roku najmodniejszy KARTONSHADOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 no masakra mógł to chociarz wiesniak schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Strzal w kolano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) no fakt zpartolił ja w fordzie transicie mam też karton ale przynajmniej po tyskim :lol chodzi mi o zdj . sebka a golf wręcz ocieka chromem Edytowane 19 Lutego 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 z golfem ostro pojechał, jakiś czas temu walnąłem tutaj foto Renault 19 w takim mega chrom stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A oto następny kwiatek z wrocławskiej ulicy (przyjrzyjcie się lusterku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 pomysłowa fota o beemce się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 biedny golf... <sciana> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja tu widzę potencjał pościgówki ze szperaczami... A gofer to na pewno jeździ, czy może robi za stację na drodze krzyżowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja tu widzę potencjał pościgówki ze szperaczami...A gofer to na pewno jeździ, czy może robi za stację na drodze krzyżowej he,he stacja XV-módlcie się,bo i wam beemke tym okleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Z tym meśkiem i halogenami nie bardzo rozumiem. Tutaj halogeny to codzienność, szczególnie na zimę zakładają do 85% samochodów. Najlepsze jest to, że najczęściej po 3 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgnieszkaB Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 czytalam wasze wypowiedzi i jak najbardziej zgadzam sie z wami dozywocie u mnie ten ktos mialby gwarantowane...sa ludzie i ludziska,ale zeby az tak zniszyc cos co samo w sobie bylo juz tak dobre??? nie rozumiem... jelsi faktycznie ludzia sie cos akiego podoba to serdecznie im wspolczuje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Po obejrzeniu golfa , to nawet nie wiem jak to nazwać , brak mi słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Trochę się zastanawiałem gdzie to wkleić...... http://moto.wp.pl/gid,8719212,img,8719213,page,1,title,BMW-Art-Cars,galeriazdjecie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Trochę się zastanawiałem gdzie to wkleić......http://moto.wp.pl/gid,8719212,img,8719213,page,1,title,BMW-Art-Cars,galeriazdjecie.html niektore nawet ciekawe ale ten dziadek z pedzelkiem przy malowaniu mnie rozbawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 ten dziadek z pedzelkiemTo Andy Warhol. Jeśli jego nazwisko nic Ci nie mówi to niedobrze. Już w podstawówce omawia się pop-art jako dziedzinę sztuki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Pomimo tego, ze wiem kto to jest, to pierwsze slysze, ze takie rzeczy sa w podstawowce :> ale ja jestem z malego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 (edytowane) Stary jestem. 20 lat temu na przedmiocie, który wówczas nazywał się PLASTYKA, omawialiśmy historię sztuki, a właściwie wstęp do niej Na poparcie moich słów: http://allegro.pl/plastyka-8-stopczyk-i1371002408.html (vide: Spis treści - Rozdział XII, część 3, str. 49) Edytowane 23 Lutego 2011 przez tuczi77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 http://allegro.pl/bmw-1-8-is-uszkodzony-silnik-nfs-i1478220615.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 http://allegro.pl/bmw-1-8-is-uszkodzony-silnik-nfs-i1478220615.html i chce jeszcze za tego delfina taka kwote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 BMW NA WZUR Z NED FOR SPEED Kórde zawsze chciałem miec auto jak w tej gże. Morze to sóper okazja? Orientóje siem ktoś ile tżeba dac za taki silnik bo jest zepsóty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi