Nem Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) Znalezione na innym forum Edytowane 12 Lutego 2011 przez Nem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 o kur....a !!!! ale ktoś ją skrzywdził !!! batmobil się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ohoho widac, ze zalezalo komus na aerodynamice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 przy takiej ilości spojlerów siła dociskowa nie pozwala ruszyć z miejsca temu (pewnie) 1 i 6 litra czystej mocy, jak założy większy silnik to może po sklepieniu tunelu śmiagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 a ja tam widze Lucka Skywalkera,z tyłu na spojlerze R2D2,a z przodu działka plazmowe.....masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Taki BodyKit był do kupienia chyba w Need4Speed :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 no i tak to sie konczy... dostepnosc roznego rodzaju srodkow odurzajacych coraz wieksza, a jak ktos ma jeszcze dostep do szpachli i zywicy to... macie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dawno czegoś takiego tutaj nie było NOMANIE MISZCZU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 za takie coś 25 lat pierdla powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To chyba jakas nowosc na allegro http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-gaz-tuning-C17496387.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja chyba do konca nie wierze w to co widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 NO NORMALNIE WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ale jaka cena !!! :shock::shock::shock: Chyba przez pomylke o jedno zero za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 za takie coś 25 lat pierdla powinno być. Pamietasz wspominalem kiedys, ze bylem za kara smierci w niektorych przypadkach? To jest jeden z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To chyba jakas nowosc na allegro http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-gaz-tuning-C17496387.html To nie sa alu ramki a zegary. To sa alu wiadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Na 3-cim zdjęciu stoi właściciel w pięknych gumiakach a fura na zgaszonym silniku pali coś koło 6litrów, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To chyba jakas nowosc na allegro http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-gaz-tuning-C17496387.html to juz jest auto pojechane po calosci gosciu sie przygotowywal do nowego programu " Beztalencie" ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To chyba jakas nowosc na allegro http://otomoto.pl/bmw-318-1-8-gaz-tuning-C17496387.html koles wszystko robi zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Musiałem jeszcze raz to obejrzeć bo myślałem, że miałem zły sen. Na jednym zdjęciu stoi koło żuka, na innym widać krzyż, facet w gumiakach, dolot jest po prostu rewelka, ten błyszczący lakier na drzwiach po lewej stronie, nie, nie, nie wierzę, k...rwa. Kiedyś robiłem z takim gościem w warsztacie który miał VW jettę. Wszyscy obniżaliśmy swoje auta, a on podnosił, ciągle szukał dłuższych sprężyn. Pytamy, co Ty k...wa robisz? A bo jak czasem coś trzeba przewieźć, jakiś worek kartofli czy coś to lepiej co by mi nie tarło. ten ziom chyba też po to miał te E36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 niektórzy chcą wozić ziemniaki szybko ,komfortowo i tanio ( lpg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 U nas w Zawidowie też stoi e36 na blachach CRA. Nie wiem, może tam jest jakiś wybitny tuner bo ta od nas też ładny sztrucel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Kuziem jeśli chodzi o tą zieloną w sedanie to właściciel dostał już "z***kę" na CPNie za światła tylne poza tym ujdzie e36 od tej chwili obraca głowę jak jedzie, ale facet chyba nie od nas z mieściny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Dokładnie ta. Ja w ogóle jej nie widziałem jak jeździ. Zawsze stoi na Zgorzeleckiej naprzeciwko poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 spotkałem go raz na stacji jak jechałem e30tką, podszedł i zapytał o silnik ( ), długo mnie po oczach kuły te światła, teraz parkuje przodem do drogi (na terenie sklepu) tak aby świateł nie było widać zresztą powiedział, że mu się podobają ... a to najważniejsze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Pewnie chciał mieć Lexusa, a jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi