Kuziem Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Tego tuningiem nazwać nie można, nawet wiejskim :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Kupa siana zainwestowna a efekt żaden. Koleś przekombinował. Co on 6-serie chciał zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ała! Ja mu dam E39 żeby mi ładnie obkleił dobrej jakości laminatem hehe i taki mega długi ryj przykręcił jak w tej E36. Masakra, co on pali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Tego tuningiem nazwać nie można, nawet wiejskim :lol: Dokładnie!! Wiejski tjunink to cza umic robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 "Wjejski tiunink" to masa nełonów, naklejek mocy i takie tam A no i obowiązkowo zimny łokieć nawet przy panującej obecnie pogodzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 następne będzie kombi :-))) http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-czteromiejscowe-ferrari-z-16-l,nId,312022 chiny rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Motor jak do Ferrari delikatnie mowiac malo kuszacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jak to mało kuszący?? Gaz do tego i śmigasz Ferrari za grosze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Psychole jakieś. Durny japoniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) http://otomoto.pl/bmw-316-brada-tuning-jedyny-w-kraju-C14347404.html tak sobie myślę że ten profil opony ma za mały na takim niskim profilu chyba kiepsko się jeździ http://otomoto.pl/bmw-318-tuning-C9984303.html kolejny rodzyn Edytowane 18 Grudnia 2010 przez imilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/bmw-318-tuning-C9984303.html kolejny rodzyn przez chwilke zastanowilem sie co to za model jakos zawsze takie wynalazki mocno stjuninkowane to 1.6/1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Osobiście na pierwszym zdjęciu pomyślałem że to e39 dopiero jak powiększyłem to wyszła cała prawda co to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zestawil kolory nawet ciekawie, to musial dowalic te lampy, ryfle itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) no tu to się przestraszyłem http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-bmw-idzie-na-wojne,nId,310406 a tu rozbawiłem http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,252640,iSort,2,iTime,3 Edytowane 18 Grudnia 2010 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Co do 5GT to w normalnej specyfikacji nazwijmy jest wg mnie naprawde ladne, ogladalem na zywo i prezentuje sie ciekawie, ale ten kolor jest po prostu pomieszaniem z poplataniem jakims... A co tego znaczka V5 to nie jest czasem tak, ze na VW Borach seryjnie to umieszczaja na grillu? Juz kilka razy widzialem takie oznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ekhym... V5 to 2.3 litrowy, benzynowy silnik Volkswagena. Pochodzi w prostej linii od VR6 i jeżeli dobrze pamiętam, to jego I generację opracowano w latach 80 A co do e36... Kurde - ludzie potrafia wywalić tyle kasy w samochód, a efekt jest - bądź co bądź - daremny. Ale powiedz takiemu, że zeszmacił auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ekhym... V5 to 2.3 litrowy, benzynowy silnik Volkswagena. Pochodzi w prostej linii od VR6 i jeżeli dobrze pamiętam, to jego I generację opracowano w latach 80 A co do e36... Kurde - ludzie potrafia wywalić tyle kasy w samochód, a efekt jest - bądź co bądź - daremny. Ale powiedz takiemu, że zeszmacił auto... nie no ,spoko-ale wyobraziłem sobie pięciocylindrowy V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak na prawdę, to niewiele ma wspólnego z typową V-ką, ponieważ wszystkie cylindry znajdują się w tym samym bloku. Jak dla mnie jest to po prostu zRARowana rzędówka A wygląda to tak: ex000006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ale dźwięk mają ładny, jak wejdzie na obroty to ciary idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Co do 5GT to w normalnej specyfikacji nazwijmy jest wg mnie naprawde ladne, ogladalem na zywo i prezentuje sie ciekawie kolo mnie czesto parkuje 5GT i na zywca na slusznej feldze wyglada konret, chociaz tez musze przyznac ze jezeli mialbym brac beemke z salonu to ona bylaby chyba ostatnim wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jakbym potrzebowal autobusu, to wolalbym 5GT od X6. Dla mnie X6 lekko przyduzawe jest, wyglada jak mini ciezarowka. Ale ogolnie poki co w 5GT z diesli tylko 3.0 245 koni, czekam na 40d 306 konne. Wtedy bardziej by mnie ten model zainteresowal a z salonu to podejrzewam bralbym nowa piateczke, albo E90 coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 x6 jest obok nowej M3 jedynym nowszym bmw niż e39,które przytuliłbym bardzo chętnie i patrze na nie z wypiekami,jak nastolatek na Pamelę A.(przynajmniej lata temu). X6 w Mpakiecie...cuda-wiankihappy_bmw jest fantastyczne-jak przyczajony kocur a ponadto ma w sobie coś z lambo...wiecie-lambo są prowokacyjne i zadziorne.Takie samo jest x6-co z tego,że właściwości terenowe są znikome,że jest(ponoć)mało miejsca z tyłu i jakieś tam inne zarzuty sfrustrowanych dziennikarzy? jeśli masz pieniądze to kupujesz,bo jest fajne,zawadiackie i niepraktyczne,ale za to mega szybkie i budzi grozę kiedy Cię wyprzedza przy 180 i znika...można albo marzyć(polecam),albo doszukiwać sięw nim wad,ale...to jakby narzekać,że Carmen Electra ma włosy do połowy łopatki a nie do ucha...oslt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja na pewno kupię X6, nie wiem jeszcze kiedy i raczej w Polsce, bo cena połowę niższa, ale jest naprawdę ładne. Dla mnie np. E60 wygląda na sztucznie napompowane, za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 co do x6- slyszalem ciekawostke ze mimo swoich dosc sporych gabarytow, z tylu jest ciasno- podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 co do x6- slyszalem ciekawostke ze mimo swoich dosc sporych gabarytow, z tylu jest ciasno- podobno Wilkov to napisał dwa posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi