E34-Patryk Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Do tej rzędnej 6-tki, gość wie że nie najlepiej zrobił, bo napisał, że wyjeżdżał z garażu tylko w weekendy prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Tu tez ktos musial sie nalepic, widac dal z siebie wszytko: http://moto.allegro.pl/audi-b4-cabrio-tuning-a4-a6-2010-okazja-od-1-zl-i1309843212.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 :lol:fajne tylne swiatla - takie inne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 czeska mysla tuningowa: http://aukro.cz/item1312894973_tuning_favorit.html http://aukro.cz/listing.php/search?category=58064&sg=0&string=tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ta Beta jest z Ostrowa auaaa musze ja upolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Tazunio,ta favoritka to dopiero ma takie "inne"lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=bsoofuvensyd Właściciel odleciał razem z Passatem w kosmos. Nieaktualne!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Znow polaczenie kilku modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Takie cyny-myny ze normalnie nie pogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 prawie jak M3,ale wiadomo,prawie robi wielką różnicęsyrena.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wrzucam to do tego dzialu,bo ja bym osobiscie u siebie czegos takiego nie zrobil. Od dluzszego przesiadywania w takim pstrokatym wnetrzu,zapewne bola oczy. Co o tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Tomek to wnetrze E34 ?? Masakra wygląda jak jakaś cerata ?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 mam komplet pościeli w podobne wzorki,a w te kieszenie z tyłu to tylko poduchy wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Z ta cerata to mialem podobne skojarzenie ten jasny kolor skory ladny, ale nie w polaczeniu z niebieskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 mam komplet pościeli w podobne wzorki,a w te kieszenie z tyłu to tylko poduchy wrzucić he he ja pomyslałem o pidzamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ale teraz zobaczyłem datę na zdjęciu,to auto z przyszłości,swoją drogą e34 z 2022 ,ciężko o ori części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 To wnetrze az sie prosi o kolderke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Piękne aż kusi o rozłożenie foteli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/bmw-325-niepowtarzalny-optyczny-tuning-C16511870.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 (edytowane) była w operacji tuning na tvnie:P ps. środek oczywiście w oryginale!! hahah pieknie to wyglada:P Edytowane 10 Grudnia 2010 przez willi230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Też widziałem zero w tym pomysłu na fajne auto fakt że pracy go to dużo kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Beznadzieja krotko mowiac. O cholera, dopiero co zerklem na cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ale żepa... Ni to Corvett'a, ni to Bmw trochę z Hundai'a też ma....fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jak dla mnie to ten kolo mógł zaprezentowac auto zarówno w TVN jak i Discovery i Eurosport. Nie zmieni to faktu, że wygląda jak paździerz i jest idealnym przykładem na to jak wpakowac kupę siana i zrobic kupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Najlepsze jest to że oferuje podobną przeróbkę za pieniądze....... jacyś chętni? Ja tam bym za darmo tego nie chciał. A za te pieniądze (za przeróbkę) to można przepiękne BMW kupić - np. od Mat'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi