Bawarjan Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Nie wiem moze juz bylo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 i kandydat nr.2http://moto.allegro.pl/bmw-e36-super-tuning-i1321516806.html " BMW 316i KOŁA PRZÓD 215/40R17 KOŁA TYŁ 245/35R17 " Na takich kapciach to zbiera się pewnie jak Maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Idealny samochod do wozenia sie po polnych sciezkach mozna powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 http://allegro.pl/bmw-e36-2-0benzyna-i1312786933.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 http://allegro.pl/bmw-e36-2-0benzyna-i1312786933.html o boze masakra : DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jest jedna czarna e36 z podobnym zderzakiem w Oławie ale nie mogę jej namierzyc by zrobic zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 "mina" tego samochodu mówi wszystko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Zalozony najtanszy stozek i od razu 160 koni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 hehe na zimę taki pług jak znalazł:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jest jedna czarna e36 z podobnym zderzakiem w Oławie ale nie mogę jej namierzyc by zrobic zdjęcia... ja to wiem ze byla w olawie taka jedna ale sie "nawrocila" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 O ŁAŁ!! to poszedł po bandzie, doslownie urwanie kindybała z tymi ich wizjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 nowy model E126p,tylko która seria?6062b69586b103b8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 to chyba bedzie e126p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 no to dorzucę tego,coś w stylu-zgadnij z czego mnie zrobili crx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Widze E Klase, Honde z gwiazda i Beemke, ale nie widze co bylo na poczatku A co do Bobelka to po przodzie nie wiem co to za klasa, ale jak z tylu ma napisane E650 tzn ze E Klasa 6 i pol litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 [quote name=czechu;123215 A co do Bobelka to po przodzie nie wiem co to za klasa' date=' ale jak z tylu ma napisane E650 tzn ze E Klasa 6 i pol litra [/quote] a może to pięciolitrowa szóstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 no to dorzucę tego,coś w stylu-zgadnij z czego mnie zrobili [ATTACH=CONFIG]2901[/ATTACH] hondo-mietko-buma... ale baza z hondy. nawet widac ze fotka robiona na jakims zlocie hondy... biedne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-m5-520i-piekna-bestia-i1310757803.html chłopaki może wy mi pomożecie która to ta bestia a która piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tez niezle - M5 520i. Niezle kogos ze swapem ponioslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Kurczę. Pal licho te 2l. Widać ze auto jest zadbane itp. Ale ja ciągle nie rozumiem dlaczego niektórzy z europejskiej marki i stylu chcą zrobić japoński przecinak powietrza? Przecież to malowanie uwłacza idei BMW M5!! A tak właśnie zatytułował aukcję...... Czyli co: Sprzedam auto po wieś tuningu wizualnym stylizowanym na M5?? Ała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Rzędna 6... Rodaki – wieś w Polsce położona w województwie małopolskim, w powiecie olkuskim, w północnej części gminy Klucze, przy drodze wojewódzkiej nr 791 Olkusz - Zawiercie, w paśmie Krajobrazowego Parku Orlich Gniazd. W latach 1975-1998 miejscowość administracyjnie należała do województwa katowickiego. Z najwyższego wzniesienia - Świniuszki (487 m n.p.m.) - roztacza się widok na Pustynię Błędowską i ruiny zamku w Ogrodzieńcu. Na zboczu Świniuszki znajduje się jaskinia. Wieś otacza obszar lesisty usiany ostańcami, poprzecinany skalistymi dolinkami, stanowiący szlak turystyczny i rowerowy, jest to teren do wspinaczek i dla grotołazów. Miejscowośc z której pochodzi właściciel sporo wyjaśnia. I ta modelka w spodniach ze skóry (eko) :lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Aha no OK, i mozna se wynajac go na wesela, imieniny, urodziny itp. pelna oferta po nacisnieciu zobacz inne przedmioty jakby ktos by zainteresowany ...pewnie ma caly terminarz zawalony wiec trza by dzwonic wczesniej ;p Edytowane 18 Listopada 2010 przez Bawarjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A tu wygląd jak by lakier spływał z machy hhhhhhhhhh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ten to ma hamulce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A tu wygląd jak by lakier spływał z machy [ATTACH=CONFIG]2930[/ATTACH] To się nazywa BADLOOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi