Tomek v8 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Ja pierdziele jak można tak z***ać V12 Mordulec to nie jest V12 tylko 12V. Wiem to bo przeczytalem na tylnym slupku.:lol: Chyba,ze chcial sie pochwalic ze ma instalacje 12V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 O jaaaa Tomek faktycznie tego nie zauważyłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betti Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Tak odstrzelona fura a Wy się czepiacie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Geniusz to robic musial widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Geniusz to robic musial widac. pasuje do VAN GOGHa, ale on chyba nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 pasuje do VAN GOGHa, ale on chyba nie żyje kaleki się czepiasz? martwego w dodatku? wygląda trochę jak bardzo nieudany projekt w ramach bmw art;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 tak sie konczy nfs + alkohol http://moto.allegro.pl/bmw-compact-316-ladna-zadbana-2003r-rej-i1287879563.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 tak sie konczy nfs + alkohol http://moto.allegro.pl/bmw-compact-316-ladna-zadbana-2003r-rej-i1287879563.html Mati ale chodzi Ci o to że to jest compakt czy o to że ktoś sobie nakleił tribala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 bardzo mi się podobają te compakty, jak będę miał kiedyś jakieś sianko na boku to sobie sprawie... tylko te lamy z tyłu ohydne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nie jest tak tragicznie (gdyby nie tribal i podkladka pod tabl. rej.). Moim zdaniem to auto nie powinno znalezc sie w tym dziale. Tyle mamy przeciez "rodzynkow" jezdzacych po drogach...... Np. ta zolta E30 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Mati...fakt, faktem ten compact nie jest taki zły...no oczywiście jeśli ma czerwoną kierownicę, czerwone dywaniki i czerwony mieszek zmiany drążka zmiany biegów to faktycznie zasłużył na zamieszczenie w tym dziale...gdzieś ostatnio widziałem czarną e36 w sedanie z takimi czerwonymi wstawkami w środku ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ... tylko te lamy z tyłu ohydne Racja tazunio - Te lampy zawsze mi sie kojarzyly z oplem kadettem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Compakt z zasady jest chyba najbrzydszym E46 zreszta chyba nawet najbrzydszą 3-ką jaką wyprodukowali .... ale jeden tribal nie bardzo kwalifikuje go do tego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ale z Compacta idzie zrobic ladne wozidlo, teraz w BMW Trends jest bardzo ladny projekt opisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Mati ale chodzi Ci o to że to jest compakt czy o to że ktoś sobie nakleił tribala ? Marcin mialem na mysli tego vinyla... nie dosc ze zupelnie nie pasuje to jeszcze jest zle przyklejony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 gdzieś ostatnio widziałem czarną e36 w sedanie z takimi czerwonymi wstawkami w środku ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć gdzie...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: to ja ci nie bede przypominal :D:D ale slyszalem ze ta bmka bedzia miala niedlugo ladnie wykonczony srodek w carbonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/e-39-godna-uwagi-felgi-alpina-tanio-i1289638368.html Godna uwagi a szczególnie przedni zderzak i z lusterka wstecznego zrobiona choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 fajne monitory w...poprawka ...na zaglowkach ale kole jest konkret, az wstyd ze takie upaprane :evil: nie umyc samochody do fotek na sprzedaz - bezcenne :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Monitory super no i racja, po co myc fure do fotek na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 lampy ala lexus,usportowiona(60KM),a pod maską tylko nas.......ć http://moto.allegro.pl/vw-golf-iii-tuning-1-4-benzyna-97r-i1285740335.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 on jest usportowiony tak tylko z wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 No to mial "wizje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 To jest dopiero wizja.Tylko pomarzyc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Heh... jaki "Kąsek" ...juz chyba wszystkie gieldowe bajery swiata "zainstalowal", jacie krence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Widzialem ta Bete juz na allegro, ale jak ja ujrzalem po raz pierwszy to malo co z krzesla nie spadlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi