imilo Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Jak dla mnie to bardziej wygląda jak tjuningowana skoda 105:) niż e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 kosztowal krocze Musiałem 10 razy przeczytać bo myślałem że ślepne Wozu pewnie chciał napisać "krocie", ale coś zbereźnego chodziło mu po głowie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jego sprawa co robił przed chwilą,a swoją drogą podobają mi się wasze skojarzenia:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 a ja właśnie odczytałem dokładnie, skumałem i się wywróciłem ...... ROTFL ...... P.S. Nasz język jest cool!! Np. Te reklamy Żubra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 pomysł mial..narobic sie tez narobił... moze to byc jakis democar... ale jako samochod do jazdy to jest totalna pomyłka jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 http://otomoto.pl/bmw-520-C15229056.html :lol: uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 audi a3 te wloty to hyba bierznik opony chłodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 (edytowane) http://otomoto.pl/bmw-520-C15229056.html ku....wa ,te czerwone wykończenie wnętrza,te dywaniki,mieszek, gałka.....jak on ma tak zaj.....ane pokrowce(swoją drogą wypasione)to jak wygląda tapicerka,na temat wuglądu z zewnątrz niech sie wypowie jakiś lekarz,ja nie moge.(dalej twierdze,że powinni za to karać) a te wloty w A3,to może rozwiązanie problemu z owadami,wciąga komara wlotami i pod koło:-)))) Edytowane 17 Października 2010 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ta Beta... no co tu pisac? Myslalem, ze juz mnie nic nie zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 wyjście smoka i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 audi a3 te wloty to hyba bierznik opony chłodzą ta audiolka jest kumpla z zakrzowa i powiem ze jeszcze pare miesiecy temu wygladala ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ty się takimi kolegami może nie chwal tak otwarcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 audi a3 te wloty to hyba bierznik opony chłodzą Z góry Lancer z boku Rekin <hahah> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Taki okaz znalazłem na Tureckiej ziemi...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: DSCN2833.jpg DSCN2834.jpg DSCN2835.jpg DSCN2836.jpg DSCN2837.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Co to za fura jest w ogole? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 dacia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 za duże koła? po kłopociebb6a744892c09fea8dfaf22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dopowietrzenie opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 za duże koła?Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: bb6a744892c09fea8dfaf22.jpg Wyświetleń: 5 Rozmiar: 30.6 KB ID: 2705po kłopocie Heh tak to jest jak ludzie chcą zapakować felgi z 5 , 7 do E36 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 to sie nazywa extremalne poszerzanie nadkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 eeetam czepiacie się gość ładnie wyrzezbił nadkole uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 przyjdzie kit bedzie git....albo szpachla nie g***o wszystko wyroooowna:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 audi a9 http://www.wiejski-tuning.pl/Audi-A9-Tuning,223f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Gość chciał mieć amerykańskiego muscle cara bo tak to teraz wygląda jak napompowany amerykaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Widac duzy wklad wlozony w projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi