Forest Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Czasami to jest porażające , sam robię błędy ale to jakieś takie pojedyncze literówki a nie całe zdania i wszystkie wyrazy jakby celowo pisane odwrotnie niż powinny być , swoją drogą jak ktoś z taką pisownią skończył podstawówkę , chyba że przepchnęli bo miał już dowód osobisty i nikt go nie chciał trzymać wśród 12 latków :lol: Całkiem możliwe Poza tym poziom wykształcenia idzie chyba w parze z inwencją twórczą tjuninkowcuf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tazunio Renatka pierwsza klasa, jak kanapek nie ma w co zawinac to mozna troche spojlera odkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 pomyślcie sobie jedziecie sobie spokojnie drogą a tu z przeciwka jedzie... blask (BLINK z ang.) i zapodaje po gałach światłem odbitym w folierze (z wieśtuningowego spojler obklejony folią spożywczą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 pracuje dopiero tydzień w Legnicy a tu już drugiego upolowałem BTW Wilkov ,jak masz zamiar mieszkać w Legnicy to trzymaj aparat w pogotowiu :twisted::twisted::twisted: focus tjunink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 pracuje dopiero tydzień w Legnicy a tu już drugiego upolowałem[ATTACH=CONFIG]2590[/ATTACH] BTW Wilkov ,jak masz zamiar mieszkać w Legnicy to trzymaj aparat w pogotowiu :twisted::twisted::twisted: To są dziewicze tereny gdzie motoryzacyjni styliści boją się nawet zaglądać Pomieszkiwałem trochę w Legnicy i wiem ze jest szansa na upolowanie "ciekawych" okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Bahaha jaki wydech dawno sie tak nie usmialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 moze mial wieksze- szersze nakladki na te koncowki i pogubil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 tak czytam i oglądam ten dział,i myślę sobie,że niektóre z tych wynalazków powinny być karane.I mówię serio,przecież to jest ośmieszanie marki,firmy,ktoś nie wie,motoryzacyjny laik,pomyśli,że to oryginalny produkt np.BMW.Nie wiem,jakieś prawa autorskie,zakaz używania logo firmy?Niektórzy robią to dla śmiechu,żartu,ale ch....ra róbcie to na autach,które nie mają przez lata wypracowanej renomy,rangi,swojego wysokiego statusu na świecie.Niestety niektórzy,przekonani o swojej doskonałości,mądrości i fachowości poprawiają lata testów i myśl projektantów.Sorry,ale jak dzisiaj zobaczyłem(no nie zrobiłem foto)zmasakrowane e28 z wielkim logo BMW na masce to mnie wzięło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 dirty.73-jak już mówiłem.sposób jest,choć nieco nielegalny ;d Panowie a nie wiecie może cos na temat mieszkania do wynajęcia w Legnicy?Nie powiem,żeby było dużo ogłoszeń w necie na ten temat;/Prawdopodobnie w grudniu będe nowofalowcem legnicowym;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Idealny temat na pytanie o mieszkanie Ale sprawdz na stronach takich jak otodom.pl albo oferia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 heh,no fakt,sorry,ale tonący brzydkiej się chwyta...czy jakoś tak było:) coby nie robić totalnego OT- http://moto.allegro.pl/bmw-e36-lpg-unikat-zobacz-warto-i1271295575.html Niby wszystko ok,ale ten kolor... Prawdziwa okazja-dwa auta jednym... http://moto.allegro.pl/bmw-e36-e46-tuning-m-pakiet-okazja-i1270382941.html a propos kolorków-za dużo nfs http://otomoto.pl/bmw-320-C15095191.html Ta nie jest wieśniacka,ale nia pamiętam w którym wątku toczyła się rozmowa o aucie klubowym.Myśle,że to niezły kandydat. http://moto.allegro.pl/bmw-e28-85r-m20b20-nowa-cena-800-zl-i1270389216.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Czerwona e36/e46 coś niesamowitego - flipery przy tym samochodzie mogą sie schować Gratulacje dla właściciela za twórczość hahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ale tutaj az takiej tragedii na szczescie nie ma a ta zielona dobrze widze - klub poznan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ta nie jest wieśniacka,ale nia pamiętam w którym wątku toczyła się rozmowa o aucie klubowym.Myśle,że to niezły kandydat.http://moto.allegro.pl/bmw-e28-85r-m...270389216.html calkiem fajna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ale to nie ja pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 spoko czechu,za piwo Ci odstąpię prawa do tego posta Widać,że przód walony,ale za te pieniądze nie spodziewajmy się cudów(a myśle,że coś jeszcze się urwie:).Klasyk fajny:) No kuzyn z Poznania wspominał,że tamtejsi fani Beemek mają "ciekawe"pomysły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 To tez wybralem Wroclawski klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Prawdziwa okazja-dwa auta jednym... http://moto.allegro.pl/bmw-e36-e46-tuning-m-pakiet-okazja-i1270382941.html[/u to zobacz co można zrobić z e30 http://tuning.pl/zdjecia_aut_BMW_E30__Madafaka-k_4840_.html,z=BMW-e30---MADAFAKA_4840_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 w sumie to 3 albo i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ta E30 / E46 / E60 .... hehe była opisywana ze 2 lata temu w BMW Trends gosc się niezle narzeźbił ... wyszło jak wyszło ... ale trzeba pochwalić za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLaBeK Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Szacunek za pomysłowośc i wykonanie ... jak dlamnie EXTRA haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 O kurde... W E30 najwiecej uroku dodaje kanciate nadwozie, tutaj nie ma ich i jak dla mnie auto spaprane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Pelen klops moim zdaniem. Za chiny ludowe do niego bym nie wsiadl. Najlepsze jest to, ze ten samochod kosztowal krocze zeby doprowadzic do takiego stanu, a o niebo lepiej wyglada ladne e30 z allegro na ladnych alusach za 8000pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 kosztowal krocze pewnie nie jedno ...zboczency :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 taaa....to auto jest jak kop z glana w krocze...masakra. bałbym się koło tego predatora zaparkować;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi