qolar Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 w tym momencie stwierdzam,że legalizacja broni jest dobrym pomysłem.....ma ktoś tłumik pożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No jak dla mnie to te ''doinwestowane fury'' to powinny byc sprzedawane z cena, jakby byly powypadkowe... I faktycznie, z wielu tam sie nic nie da zrobic, bo jak mowi przyszlowie z g*** bata nie ukrecisz Wilkov, ja mam pozyczyc, koncowy, od mojej bety, nikt nie chce kupic to moze Ci sie na cos przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 czechu-jaki kaliber? znaczy,ten tego, średnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A nie pamietam, ale polozy krowe nawet jak na moje oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 w tym momencie stwierdzam,że legalizacja broni jest dobrym pomysłem.....ma ktoś tłumik pożyczyć? wal bez,uniewinnią cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Lada 2107 u Ruskich to taki sprzet do tuningu jak u nas Maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 taa... jak widac wszystko mozna z niej zrobic jak i z malucha robia czeresniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ok-dirty.73-chcesz dołączyć?tworzę kompanię zwartych oddziałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 dołączam .... jeśli można P.S. Ale pussy VW .... hehehe .. Dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 wlasciciel garbusa moze doslownie powiedziec ze daje mu w p***e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 prawdziwy puusy wagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) http://moto.allegro.pl/bmw-m5-drift-driftu-klatka-fia-okazja-i1265346694.html myślałem nad tym i stwierdziłem że to tylko tu się nadaje plus za silnik ale auto oszpecone Edytowane 8 Października 2010 przez imilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 auta do driftu to inna jazda... tam bardziej liczą się umiejętności + możliwości samochodu, niż jego wygląd zewnętrzny... facet pewnie roz******lił zderzak 2 miliony razy i w końcu zainwestował 150zł w najtańszy laminat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ale ta Beta jakas taka popuchnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Te felgi mi wyglądają na 15-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Do spszedania BMW, wiele różnych dodatkuw, ważne ubespieczenie :lol::lol::lol::lol::lol: http://moto.allegro.pl/pilne-i1264602430.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zauważyłem, pewną prawidłowość. Im większe problemy z językiem polskim tym więcej wieśniackiego tuningu. A nawiasem mówiąc to ta jest jeszcze do odratowania. Do wywalenia lampy przód i tył, zderzaki to samo no i kierownica Poza tym dziwne to ogłoszenie. Nie ma pojemności (ale stawiam na 1,6 lub 1,8 - bębny z tyłu) , przebiegu brak, telefonu kontaktowego brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Moze ktos z forum sie skusi na taki rarytas? podejrzewam, ze wlasciciel tez fajny w gadce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 ustrzeliłem dzisiaj fajną sztukę pod Real'em z Zgolu styl Full Chrom... obklejony folią... KUCHENNĄ :!::lol: myślę, że mody idą w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 http://wiejskituning.pinger.pl/a/2009/4/16/ opisy są extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 ustrzeliłem dzisiaj fajną sztukę pod Real'em z Zgolu styl Full Chrom... obklejony folią... KUCHENNĄ Heh najbardziej mi się podoba Reanult 19 Sport GTI Tuning , ludzie to mają fantazję żeby z folii zrobić Dóbaj Style :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 koleś chyba idzie w tę stronęimagesCA11IXFM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Do spszedania BMW, wiele różnych dodatkuw, ważne ubespieczenie http://moto.allegro.pl/pilne-i1264602430.html Czasami to jest porażające , sam robię błędy ale to jakieś takie pojedyncze literówki a nie całe zdania i wszystkie wyrazy jakby celowo pisane odwrotnie niż powinny być , swoją drogą jak ktoś z taką pisownią skończył podstawówkę , chyba że przepchnęli bo miał już dowód osobisty i nikt go nie chciał trzymać wśród 12 latków :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi