GoLaBeK Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ciekawe gdzie są klocki hamulcowe .... hahaha... * ( dokładnie polak potrafi )* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 czepiacie sie,fura mu idzie,utrzymać nie może,to na ręcznym daje,sie grzeje to wentyluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tak patrzę na to auto: http://otomoto.pl/opel-tigra-sportowy-tuning-C14756024.html I stwierdziłem, że powinni zakazać gierki NFS bo wielu ludzi inspiruje się tą grą i robi z aut pasztety. Nie rozumiem. Ja bym się wstydził wsiąść do takiego auta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 jak juz ktos kiedys napisal tu na forum, "przyczajony opel - ukryty nissan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 buahahaha Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 lijo-dzięki za ten link-baaardzo mi się humor poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ogolem rzecz biorac to zauwazylem, ze wiara obkleja swoje pociski takimi gadzetami, spycharami jakimis itp., ale kolo to ma albo kolpaxa albo jakies mini alu to jest tylko kropka nad i przy takiej porazce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) cali leci w kosmos http://moto.allegro.pl/opel-calibra-super-tuning-i1250518605.html a tu jeszcze jedno cudeńko http://moto.allegro.pl/honda-prelude-okazja-jedyna-taka-na-swiecie-i1220824605.html Edytowane 4 Października 2010 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 w tej calibrze to na kierze ma z lewej nadświetlną,a prawy przycisk to pewnie jakiś przeskok w czasie,ale spoko,między fotelami zapasowa butla z tlenem razie awarii systemu podtrzymywania życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nooo 115 koni to do kosmosu doleci na wolnych obrotach. A ta druga to sie tutaj nie pojawila juz? :> moze chlop pod obstrzalem (badz obsmianiem) ludzi zdecydowal, ze sie pozbywa swojego rarytasu dla kolekcjonera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 w tej calibrze to na kierze ma z lewej nadświetlną,a prawy przycisk to pewnie jakiś przeskok w czasie,ale spoko,między fotelami zapasowa butla z tlenem razie awarii systemu podtrzymywania życia "Tutaj USS Enterprise. Jesteśmy gotowi do skoku w siódmą nadświetlną" http://www.youtube.com/watch?v=G26zQFV9z1g&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Hehehe Calibra WYMIOTŁA nawet "auto dla kolekcjonera" !!! Jak dla mnie to tak jak Kozin napisał - USS Enterprise pełną gębą. Myślę ze USAF zapożyczy projekt i zrobi z niego super tajną machinę wojenną do podboju galaktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Tez mi ST przyszedł do głowy:) ale trzeba przyznać,żę ten fotel to całkiem pomysłowa i przydatna sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 cali leci w kosmos http://moto.allegro.pl/opel-calibra-super-tuning-i1250518605.htmla tu jeszcze jedno cudeńko http://moto.allegro.pl/honda-prelude-okazja-jedyna-taka-na-swiecie-i1220824605.html Się uśmiałem heheheh A do tego ten fotel przekręcany. Ułatwia wsiadanie inwalidą bo pewnie właściciel jest niepełnosprawny umysłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 http://allegro.pl/bmw-e34-520-b-g-w-calosci-lub-na-cesci-i1260812535.html Lepiej brać w całości , wtedy robi większe wrażenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ale rzepa Fuj.... A widzieliście że Calibra ma lampy z Pierzota 407 na przodzie a z 206 z tyle? Ciekawe ile ten wieśniacki "tjunink" kosztował .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ta Beta warta swojej ceny, z zewnatrz jakis pakiecik na pewno z ABSu w srodku alcantara nic tylko brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 w te zderzaki w becie wstawić szyny kolejowe najlepiej bo się ładnie schowają a tak coś mi się wydaje że to import z iraku może jakiś jenerał - dres się nią bujał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 kilka perelek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Polaczenie 5er z 3er i jeszcze z CLem... Z tego nie moze nic dobrego wyjsc... I w ogole jak mozna tak oszpecic 8er? Az sie lezka w oku kreci jak sie patrzy na takie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no mnie też najbardziej zabolało tak zeszmacone 8er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 8er jeszcze by uratował,ale do niektórych bałbym się podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 czy chcecie żeby ktoś wreszcie wykitował po oglądnięciu tych zdjęć....albo ponownie miał nieprzespana noc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Noz w kieszeni sie otwiera a tak BTW to dzisiaj pod ZOO okolo 10 rano fajny batmobile e36 stal chcialem cyknac fotke w locie ale pamieci w telefonie mi zabraklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja mam jedno pytanie - czy w tym działem możemy zacząć rzucać mięsem? Za taką profanacje powinno byc 25 lat robót w kamieniołomach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi