rush Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 mogl od razu dokleic przod z porshe a nie bawi sie w jakies polsrodki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://moto.allegro.pl/crx-v-tec-mega-tunning-i1235127231.html cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Piękne E46, facet zainwestował w nie 10 000 zł. Wow...ależ perełka, tylko brac.http://moto.allegro.pl/bmw-tuning-e-46-woj-slaskie-skora-150-ps-i1250493799.html ta lotka z tylu to pasuje jak swini siodlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://otomoto.pl/bmw-318-tuning-doinwestowana-C13642414.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ogolnie robienie ze swojego samochodu innej marki albo modelu to jest szczyt szczytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 jedno w tym wszystki mnie cieszy i przynosi nadzieje na przyszlosc.... pare lat temu identyko jak teraz z e36 bylo z e30 - ale e30 zaczelo byc mniej i mniej i przestali robic krzywde temu modelowi, pojawily sie driftowozy i inne fajne projekty mysle, ze podobna nadzieja jest dla e36 a potem e46 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 http://otomoto.pl/bmw-325-tuning-m3-C15215098.html "Batman,trzymaj się,nadciąam,Twój Robin" tak mógłby brzmieć sms od właściciela pojazdu:) tego crx'a to widocznie ktoś się nie chce pozbyć:)jak mnie dziewoja zmuszała do sprzedaży mojego nissmo to też zawyżyłem cenę mocno:)nie aż tak,ale... czechu-wiesz....ktoś ma kompleks oponki zamiast brzucha a ktoś,że jeździ innym autem...gdybys nie jeździł BMW,tylko oplem to też byś chodził sfrustrowany,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Heh moc tego batmobila szacowana na 220-230KM :lol: ciekawe czy gosc by sie zdecydował na hamownie , jak wyjdzie 220KM to kupujący płaci jak wyjdzie mniej on płaci :lol: Moim zdaniem jak patrze na ten stożek to tam jest max 170KM :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Moim zdaniem jak patrze na ten stożek to tam jest max 170KM 170KM do czasu gdy nie zamknie maski i nie urwie tego w pizdu... bankowo na wygluszeniu maski jest odbity nie dosc, ze bierze cieple powietrze z nad silnika to jeszcze za malo ps. fajana desingerska plama oleju na prawym nadkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ps. fajana desingerska plama oleju na prawym nadkolu taki rat style ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ale chociaż z grubsza wytarł kurz pod maska:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mocno z grubsza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Koszt przedłużania aukcji z powodu braku zainteresowania w pewnym momencie przewyzszy wartość auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-530-d-duza-nawi-m-pakiet-xenon-i1245138031.html#gallery duża navi i klima na pokrętła.. lekka masakra jak dla mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 jak by wymył była by ładniejsza,w e39 niektóre auta mają czarodziejskie wyposażenie,widziałem taką i to jeszcze ze skórą,i też klima na pokrętła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Bez sensu... Ja tam by takiej w ogole nie kupil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Kwestia zamówienia wyposażenie przez klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 no rzeczywiscie troche to nie gra- nie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Nie jednokrotnie jak szukałem autka to widziałem np E39 z climatronikiem a z tyłu szybki na korbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 a u mnie ,w dwulitrowym touringu z '99r.sześć poduszek plus kurtyny to standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 a u mnie ,w dwulitrowym touringu z '99r.sześć poduszek plus kurtyny to standard? Standart to 4 poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ustrzeliłem to dzisiaj rano w Legnicy i długo tak się zastanawiałem gdzie to dać,czy tuning mechaniczny,a może mechanika ale po dłuższym namyśle stwierdziłem ze jednak trafi tu :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: tarczowe bebny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 hehehe nawiercane bębny - trza to opatentować... jak to się mówi: jak się nie ma co się lubi - to się lubi co się ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Co to jest ? naklejka ? kawałek plastiku ? czego to teraz ludzie nie wymyślą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Co jak co ale "Polak potrafi" nabiera nowego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi