edu2301 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 auto pokozaku a lotka sluzy w zimie jako bramka do hokeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Hehe no kolor mega oczo***ny , troche takie pomieszanie z poplątaniem bo o ile zderzaki rzeczywiscie z Rieger'a to juz body zrobione z Genesis'a .... ale ta lotka to nie jestem do końca pewny czy pochodzi od Tunerów z CaStOrAmY czy oBi :lol: Jak dla mnie to auto to porażka!! A zdeżaki? Hmmmm nawet jeśli to zderzaki Rieger'a to nic nie zmienia. Pełna wiocha!! No ale o gustach się nie dyskutuje. Jeden woli córkę drugi teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 o ja pie****e. Ale mnie galy zabolaly...http://allegro.pl/bmw-e30-rieger-tuning-unikat-i1206640439.html#gallery Oglądałem ją dzisiaj rano na allegro (mam notyfikację co rano o wszystkim związanym z E30) Na prawdę piękna. Jakbym miał chociaż jeden garaż to bym ją kupił...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jeden woli córkę drugi teściową Wiadomo o gustach się nie dyskutuje ... co nie zmienia faktu , że ten żółto-niebieski bolid to masakra :lol: Dla przykładu wrzuce fote jak powinien wyglądać ten body kit zestawiony z konkretnymi felgami i w słusznym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 A ja muszę się pochwalić że widziałem tą żółto niebieską strzałę na żywo , stałem kiedyś w Tychach na światłach za tym "rarytasem" , robi piorunujące wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Wiadomo o gustach się nie dyskutuje ... co nie zmienia faktu , że ten żółto-niebieski bolid to masakra :lol: Dla przykładu wrzuce fote jak powinien wyglądać ten body kit zestawiony z konkretnymi felgami i w słusznym kolorze ta robi piorunujace wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 To wizualnie chyba najladniej zmodyfikowane E30 jakie widzialem A co do tego zolto niebieskiego paszteta, to juz stoi na allegro od dluzszego czasu, nie wiem czemu sie nie chce sprzedac, przeciez to rarytas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 co do różowych felg to jakas moda taka nastala.. juz widzialem pod milenium jakies chyba 3 samochody z takimi felgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 metro seksualizm kwitnie i ma się dobrze Niedługo znaczki BMW się pojawią zamiast Munchen Blau będzie Barbie Pink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to byłłby hardcore...fajnie byłoby zobaczyć taką różową Bumę,która miałaby wsadzony jakiś potworny silnik jak daje baty na torze wszystkim autom:) poszukam gdzieś na dysku powinienem mieć jeszcze foty ze zjazdu tuningowego i miałem uwiecznionego crx'a w takim różu,że oczy bolały...nieuchwytny dla fotoradarów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 http://www.google.pl/images?hl=pl&q=bmw%20pink&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1440&bih=717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 jak jest jakiś chętny kamikadze z dużym silnikiem na forum to z miłą chęcią walne różową bejce za free haha<no może nie za free.....chcem filmik z minami ludzi dostających baty na światłach:D:D:D:D:D:D:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Te rozowe... no ogolnie, porazka, patrzyc sie nie chce. W sumie to sie nawet nie da, mdlo, mdlo i jeszcze raz mdlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 a jednak są różowe znaczki. I to z cekinami!! <bmw_1> http://www.sevencrystal.com/the-shop/sevencrystal/car/european/pink-bmw-bonnet-boot-badge-emblem-82mm-73mm.html?option=com_virtuemart&Itemid=92&category_id=36&flypage=flypage-ask.tpl〈=en&limitstart=0&page=shop.product_details&product_id=484&fontstyle=f-larger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Mojej Ali sie spodobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 czechu-przykro mi to mówic,ale...musisz odejść. wiesz,że żartuję,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 http://www.google.pl/images?hl=pl&q=bmw%20pink&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1440&bih=717 masakra... niektore bumy wygladaja konkretnie tylko kolor je dyskwalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ja pierd......metro , metro, metro, monopol zodiak, metro metro metro...chocby nie wiem jaka moda byla, rozowy to rozowy i gajowy kolor...nikt mi nie powie...to po to ktos kupuje sobie 540i albo 750i zeby za***ac sobie rozowe felgi o tempora o mores!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 "monopol zodiak"-o co chodzi? w sensie "homo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Co Ty do mnie Przeciez ja u siebie rozowych nie zrobie, a Ala poki co Beemki nie ma wiec problem z glowy no i ja na to nie pozwole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ok,druga żólta kartka-Twoja Kobieta nie ma BMW?:evil: To już szybciutko jakiegoś Kwadracika...taki ukłon w stronę historii:) Teraz honor możesz uratować tylko kupując Klubowi M5(nie będziemy ingerować,która generacja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Bedzie miala, bo zawsze chcialem zeby pod domem staly same Beemki ale na razie przyzwyczajona do swojego Pugolota, z reszta troche doinwestowany i to jej pierwsze auto wiec sie przywiazala a co do kwadrata, to ja kupuje dla siebie jakiegos moze w przyszlym roku, ale to tak do pieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 no i fajno, nie ma to jak e30/e34/e32... trzymam za slowo i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wilkov - monopol zodiak ?? --> http://www.youtube.com/watch?v=5eLYBjRX7wc ja lubie ta nute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wilkov - monopol zodiak ?? --> http://www.youtube.com/watch?v=5eLYBjRX7wcja lubie ta nute heh,nice shit:) klimat biby znajomy:) tazunio-taki jest plan,choćbym miał go realizować kilka lat to tak będzie:)na razie jest tylko e34:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi