Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe no kolor mega oczo***ny , troche takie pomieszanie z poplątaniem bo o ile zderzaki rzeczywiscie z Rieger'a to juz body zrobione z Genesis'a .... ale ta lotka to nie jestem do końca pewny czy pochodzi od Tunerów z CaStOrAmY czy oBi :lol:

Jak dla mnie to auto to porażka!!

A zdeżaki? Hmmmm nawet jeśli to zderzaki Rieger'a to nic nie zmienia.

Pełna wiocha!! No ale o gustach się nie dyskutuje.

Jeden woli córkę drugi teściową ;)

Oglądałem ją dzisiaj rano na allegro (mam notyfikację co rano o wszystkim związanym z E30)

Na prawdę piękna. Jakbym miał chociaż jeden garaż to bym ją kupił......

Jeden woli córkę drugi teściową

Wiadomo o gustach się nie dyskutuje :D

... co nie zmienia faktu , że ten żółto-niebieski bolid to masakra :lol:

Dla przykładu wrzuce fote jak powinien wyglądać ten body kit zestawiony z konkretnymi felgami i w słusznym kolorze :)

e30-61.jpg

Wiadomo o gustach się nie dyskutuje :D

... co nie zmienia faktu , że ten żółto-niebieski bolid to masakra :lol:

Dla przykładu wrzuce fote jak powinien wyglądać ten body kit zestawiony z konkretnymi felgami i w słusznym kolorze :)

e30-61.jpg

ta robi piorunujace wrazenie

to byłłby hardcore...fajnie byłoby zobaczyć taką różową Bumę,która miałaby wsadzony jakiś potworny silnik jak daje baty na torze wszystkim autom:)

poszukam gdzieś na dysku powinienem mieć jeszcze foty ze zjazdu tuningowego i miałem uwiecznionego crx'a w takim różu,że oczy bolały...nieuchwytny dla fotoradarów:)

ja pierd......metro , metro, metro, monopol zodiak, metro metro metro...chocby nie wiem jaka moda byla, rozowy to rozowy i gajowy kolor...nikt mi nie powie...to po to ktos kupuje sobie 540i albo 750i zeby za***ac sobie rozowe felgi :/ o tempora o mores!!

Bedzie miala, bo zawsze chcialem zeby pod domem staly same Beemki :D ale na razie przyzwyczajona do swojego Pugolota, z reszta troche doinwestowany i to jej pierwsze auto wiec sie przywiazala ;) a co do kwadrata, to ja kupuje dla siebie jakiegos moze w przyszlym roku, ale to tak do pieszczenia :D