mati Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Wilkov szkoda ze nie ma jeszcze grila na dachu to by byl ful m-pakiet to bylby full grill pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 to samo miałem pisać tylko jeszcze węgiel,bo ogień to spod kół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 to samo miałem pisaćtylko jeszcze węgiel,bo ogień to spod kół... eee to zrobimy uboga wersje i jajko na twardo na pokrywie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ta ławka to jak suszarka na pranie wyglada tylko jeszcze węgiel,bo ogień to spod kół... Wegiel z wydechu bo pewnie kata nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 widzicie Panowie jakie MultiBmw? Gdyby BMW było projektowane w Szwajcarii to wszystko dawna było w standardzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dzisiaj znalazlem kolenjnego rodzynka autko okey ale jak mozna tak pomalowac felgi na bmke :( http://allegro.pl/show_item.php?item=1214607725 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 cos mi sie wydaje, ze auto z syndykatu jakis Fumfel Kujona chyba :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 kolor felg i na lusterku ten wieniec to jakiś gejowóz !!! no i dobra cena jak ktoś nie chce sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Napisal ze auto do poprawek lakierniczych - chyba chodziło mu o felgi :lol: :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Czepiacie się bardzo sweeeeeeetaśny samochodzik:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ona nie jest wiejska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ona nie jest wiejska.. pewnie ze nie, tylko jak by miała większa glebę to by o niebo lepiej wyglądała.nawet fajny taki oczo****y kolor,sam się zastanawiam nad jakimś fluorescencyjnym:party::roll::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Jak dla mnie ten kolor felg jest po prostu oblesny Fura sama w sobie zla nie jest, ale to kolo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 buma jest elegancka ale ten kolor felg psuje jej wizerunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Chyba wiem jak to było........ Ken usłyszał od Barbie że ma przygotować auto na ważny wieczór z przyjaciólkami. Tak aby pasowało do jej stroju. Ona będzie na czarno z różowymi paznokciami i butami. Żeby Ken móg się zabawić spełnił prośbę wybranki i przygotował auto jak prosiła. Na imprezie Ken pokłócił się z Barbie. Nic nie wyszłowyszło z zaplanowanej nocy. Ken sie w...rwił bo nie po bzykał więc auto idzie na sprzedaż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 OMG!!!! Gdzie tu sens i logika?? Co koleś miał mysli malując na ten kolor? Niech zwykłe 15-tki stałówki załozy - nawet bez kołpaków - a bedzie lepiej wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Panowie trochę dystansu za poważnie do tego podchodzicie. Po prostu gość ma poczucie humoru i pewnie jest odrobinę kontrowersyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) Czy ktoś mi może na spokojnie wyjaśnić jaki szczegół utwierdził was w przekonaniu że tym autem jeździł mężczyzna ? Adam w nicku to żaden dowód bo każdy przeciez sprzedaje na swoim koncie auto żony , dziewczyny , siostry , koleżanki , mamy , babci , sąsiadki , szwagierki , znajomej , babki się raczej do wystawiania aut nie nadają , wiem od kolegi którego żona sprzedała auto za 5pln Jak będą dowody że facet latał na tych różowych rotorach to też zacznę się brechtać że pedał , ciota , itp. itd. Edytowane 3 Września 2010 przez Lucius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 cos mi sie wydaje, ze auto z syndykatu jakis Fumfel Kujona chyba :D:D no tez na syndykacie takie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 (edytowane) no tez na syndykacie takie widzialem Jak na syndykacie to pewnie to widziałeś : A z resztą jest tam cały temat o "dziwnych" kolorach http://www.bmw-syndykat.pl/viewtopic.php?t=7935 Edytowane 3 Września 2010 przez Lucius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ała,nie po oczach... gdybym był barbie,to bym kupił to autko:)czy mi sięwydaje,czy ona miała przód robiony(tak przy okazji?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Za 5pln? A ile bylo faktycznie warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Za 5pln? A ile bylo faktycznie warte? E28 524td z 1986 w bardzo dobrym stanie czyli co najmniej jakieś tysiąc razy więcej ale na szczęście udało się to odkręcić bez sądów i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 o ja pie****e. Ale mnie galy zabolaly... http://allegro.pl/bmw-e30-rieger-tuning-unikat-i1206640439.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 o ja pie****e. Ale mnie galy zabolaly...http://allegro.pl/bmw-e30-rieger-tuning-unikat-i1206640439.html#gallery Hehe no kolor mega oczo***ny , troche takie pomieszanie z poplątaniem bo o ile zderzaki rzeczywiscie z Rieger'a to juz body zrobione z Genesis'a .... ale ta lotka to nie jestem do końca pewny czy pochodzi od Tunerów z CaStOrAmY czy oBi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi