Forest Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Taki wynalazek z giełdy w Lubinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 łał jaka cytrynka :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 nie wiem jak Wy, ale ja po prostu "uwielbiam" lexusy w BMW uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw ........ ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Szkoda,że nie zrobiłem zdjęcia środka...niestety siedział w nim właściciel.A środek taki śliczny,żółciutki...No i ten spojler z przodu...taki aerodynamiczny,połamany,połatany,bez siatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Sebastian, co Ty, spac nie mozesz? 5.50am?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nie no to auto mówi samo za właściciela... bez komentarza Tylko potem niech ludzie nie mówią kto jeździ BMW <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Na początku myślałem,że to Calibra ale ten znaczek na masce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Pamiętam "to coś",Panowie, na żywo jeszcze większa wiocha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 popatrzcie na to nic tylko <bmw_4> [ Dodano: 18 Marzec 09, 13:29 ] to jest jeszcze lepsze i do tego krajowe żal.pl <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 hahaha, to aŁdi ma u mnie miSZCZa uklon_bmw i te "cekiny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Ałdi wygrywa zawody hahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Teraz mam nadzieje ze nikt mi nie napisze że pomyliłem działy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skupa Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Teraz mam nadzieje ze nikt mi nie napisze że pomyliłem działy:D:D Wiocha tragiczna ale za taką kasę sam bym ją wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Dlaczego od razu wiocha?Właściciel jak widac włożył w nią cały swój kunszt artystyczny.Ale chyba lepiej gdyby tworzył komiksy zamiast body kit do BMW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 heheh Body kit 300zł ... Nitownica 100zł... wrażenia wieśniaków?? bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Za dużo nagrał się w NFS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Teraz to jest wlasciwy dzial dla tej e34 274 KM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A ja szukałem ładnej dwururki do buni....a wystarczy stara rynna, ew ekologicznie - 2 rolki po papierze do du..pupy i proszę bardzo : ew rozważam kupno porSZe ze światłami od skody... no i wydech nie może wystawać za bardzo, poza obrys pojazdu, więc można dać go bokiem a na koniec wykład o bezpiecznej jeździe - najnowsza technologia w samochodach osobowych ma przyczynić się do zmniejszenia liczby wypadków na drogach - sugerowane zamontowanie ,,jaśka'' na kole kierownicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 maj46x, gdzieś ty te foty znalazł nr 1 jak dla mnie to ta dwururka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 maj46x, to się tutaj kolego popisałeś :shock: , twoje foty moim zdaniem pobiły wszystkie ''wiejskie tuningi'' :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 maj46x, tak z ciekawości pytam... to nie są foty z Interii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 nie no wnętrze z różową kierownicą pobiło wszystko :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No no tyle elektronicznoelektrycznych rzeczy ale szyby na korbę pewnie za dużo prądu pobierały moze jakies zwarcie miał :lol: uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 nie no ten srodek to kosmos ciekawe czy mikrofalówka też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dwururka coś nieaktywna - może włączą - a jak nieto sobie taką założę i zrobię fotkę> DObra to jeszcze parę perełek : a ,,R'' to Rakietu a poniżej dobry patent na złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi