mati Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 kurcze no... a ja juz pomalowalem auto na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 http://moto.allegro.pl/item116740658...g_showcar.html To jest z cyklu sprzedam swoje auto. Zdjęcia wszystkie bokiem, oprócz dwóch gdzie sprzedający pokazuje swoją męskość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 111..jpg 10..jpg 5..jpg 3..jpg 7..jpg 8..jpg 11..jpg 2..jpg 6..jpg 4..jpg 9..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 niezłe hity chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ten zderzak mnie rozwalił: http://allegro.pl/item1153029530_skoda_fabia_tuning_jedyna_na_allegro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 zderzak? aha, no tak... jest jakos tak... nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Fabia w wersji Big Buła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 burn! wracając na chwilę do tamtej Bumy...myśle,że tot taki "cywilny"radiowóz na fanów Bawarek...sprint spod świateł i na nastepnych,gdy chcesz zaprosić do klubu,kolo wyjmuje bransoletki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Masz troche racji bo moim znajomym kiedyś tajniacy zajechali droge E36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Taaa, ale nie ma to jak mody w samochodzie o mocy 115km... Bo z wygladu to ma z 300 kucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Chyba j3bne baranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 z tego co wiem to ten show car koles proboje sprzedac juz kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Fabia w wersji Big Buła Nie podsuwaj Matiemu takich pomysłów! Już nas raz na spocie objechała fabio-buma:) Czekaj czekaj...w policji e36 się woził taki jeden...Franz!wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ale Mati zwykł wpadać na spoty swoją Corsą. Chyba że z tego wyklepał swoje E36 - szacun JOKE - bez urazy. Ale akurat Ci co się wysypali z tego E36 mieli daleko do Franz'a. Nawet do Borewicza im brakowało. To byli raczej ludzie pokroju Czarka z 13 posterunku z kumacją Stępnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 w maju był fabią....moje 192 koni gdzieś uciekło wtedy w popłochu:) i już wiemy,kto nam obciach na mieści robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 w maju fabia mamy a w czerwcu corsa dziewczyny ale to tylko dlotego ze mialem strasznie duzo roboty przy bm-ce. jak sie uda to jutroa najpozniej pojutrze odbieram gotowe auto to juz wiecej fabii ani corsy nie zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Off topic Mati Ty robisz beemke swoją u mnie na wichurze? Daj znać jak bedziesz odbierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Off topicMati Ty robisz beemke swoją u mnie na wichurze? Daj znać jak bedziesz odbierał. pewnie jak jest wylot na niemil po lewej stronie. jak bede odbieral to sie odezwe to moze sie ustawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 o boze to auto to juz chyba z rok wisi na allegro....gniot i wiocha jak 150!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 rok ? rok to nic ! ja znam auto BMW e34 525 ktore na allegro jest od kiedy szukałem swojego 2giego auta ( Scorpio ) czyli jakies 3.5 - 4 lata temu a wiec uwaga na tego sztrucla !! ( znam goscia ktory byl to obejzec ) http://otomoto.pl/bmw-525-C13720614.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 tu jest spoko jazda,,, koles musi miec dobrego dilera....wkleje ogloszenie bo pewnie zaraz ADMINI z ALLEDORGO JE SCIAGNA "zamienie na banknoty z nbp mogą byc nawet jeny z hongkongu byle wymienialne w kantorze daje rade w extremalnych warunkach niestandardowe e30 skręcone przez nazistowskiego tuningowca w małej bawarskiej wiosce gdzie prucz piwa i golonki startował w wyścigach jakichśtam skręcił on tam dośc twarde i niskie zawieszenie krutka skrzynia 163,52 km/h kolektor wydechowy z nierdzewy ja zainwestowałem w rozrząd tj nowy łańcuch zębatki i ślizgi szpera gume jara kręci piruety blacha pod silnikiem oleje filtry wymieniane co jakieś7-8 tys lampy org black hella nie jakieś black kszyze klejone w hondurasie wnetrze m-technic2 czarne wnetrze jak nowe pojazd był czerwony ale zmieniłem w konkretnym zakladzie nie u jakiegoś fizyka atomowego co w wolnymczasie maluje odkurzaczem maluchy w szopie auto niebite nie tłuczone po spotkaniu z jeżozwierzem na leśnej drodze nie polecam osobnikom naduzywającym fojkowego ziela redbulla nosem i innych extraktof mocy zakręty sie zbliżają za szybko podana cena niedotyczy felg i sprzetu grającego chyba że gruba dopłata auto nie widziało gazu hyba że pasażer nawalił pocichu w fotel tel 607536 833" http://moto.allegro.pl/item1170850167_bmw_e30_1_8_is.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 moze i nawymyslal ale mi sie podoba to e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 E30 pieknie, naprawde widac, ze koles ma fantazje, ale zadbac potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 moglby tylko wydech zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Sie kurnia usmialem.Autko ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi