m_snikers Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 preluda parkuje koło mojego kumpla w garażu podziemnym stopniowo dochodził do takiego wyglądu a mi suę najbardziej podobają te okrągłe kołeczka rodem z castroamy przypomina mi to te wywietrznik okrągłe u dołu w drzwiach od kibelka albo łazienki czekam na jakieś bmw z podobym pakietem extrim tuning bo z tej hondy to już nawet śmiać się nie mogę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ja sie dziwie, ze mozna utopic tyle kasy i zrobic cos takiego... Bo tam modyfikacji jest masa, kazda kosztuje troche wiec na calosc jak sie to zlozy to suma wyjdzie pokazna Nie ma to jak utopic troche gotowki co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 On ma kołpaki? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak ma kolpaxy to na bank w technologii spinner ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jakby nie było kasę musiał zaiwestowąć - ale jakby lepiej by to zanwestował to mógłby osiągać super efekt, no ale cóż wyszłojak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 http://otomoto.pl/bmw-328-tuning-okazja-unikat-C14280232.html Nie wiem czy było ale warto przypomnieć bo nowa "atrakcyjna" cena , skąd tacy się biorą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 gość upolował coś widać na safari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 26 500 zł. Trzeba miec fantazję...ciekawe co kolo bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 z tą tapicerką w bagażniku to lekko popłyną :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Po prostu chcial miec bagaznik po byku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 gość upolował coś widać na safari oj tam safari ...... rozjechał krowę na jakiejś wichurze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Super materiał na zrobienie naprawde pieknego wozu - czarna coupe, 2.8, skóra. A tu co wyszklo to kazdy widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 26 500 zł. Trzeba miec fantazję...ciekawe co kolo bierze ? a Ty masz w swojej Bumie zebrę? no własnie...a on ma:)poza tym małolaty co kojarzą NFSa muszą się mocno jarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jedyne co mi sie podoba to patent z dwu dinowym radiem i przeniesieniem klimu na dol, wyglada to ciekawie, tylko to radio ktore w razie wypadku rozbija mi kolana lub pol twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie wiem czy już było. Mnie zatkało...To jest dopiero tjunink Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Niech mi ktos potwierdzi, ze on ma wydechy w listwie zderzaka bo ja niedowierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wiec czechu siadz spokojnie, zlap oddech i potwierdzam - on ma wydech w listwie zderzaka! Panie i Panowie. Znalazlem wreszcie swoj wzor do nasladowanie! Ja u siebie w e34 i e30 bede chcial zrobic takie wydechy, ale jeszcze zrobie lepiej bo wyprowadze dwu rurki z przedniego grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Przedni grill to lipa. Wyciągnij na dach jak amerykancych ciężarówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 http://moto.wp.pl/mid,1003604,mtype,1,material.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Skąd ci ludzie biorą takie pomysły?? Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 kozin, ludzie na to mowia wyzszy poziom wtajemniczenia, albo art deco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 ciekawe co oni biora zeby miec takie pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 ciekawe co oni biora zeby miec takie pomysły? Nie wiem ale nie bierz tego... Albo najpierw dokończ swoje E36 a potem weź z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 http://moto.allegro.pl/item1167406589_bmw_full_tuning_showcar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 stroboskopy policyjne w halogenach(niezly efekt w nocy pod clubem mistrz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi