Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://moto.allegro.pl/item1006055554_tuning_bmw_e36_jedyna_na_allegro.html Nie licha historia przeróbek tego auta :lol: BMW 320 Vanos Sport/Coupe (benzyna) 160 KM po tuningu. Tuning został przeprowadzony bardzo starannie. - dołożone zostały progi, blenda, wlot na masce EVO i lotka SHOGUN = czyli wściekły nissan edyszyn - zamontowane zostały neony pod podwoziem 8 kolorów = trzeba mieć fantazje dziadku - wyłączane światła stopu = fajny patent zeby zmylić przeciwnika na drodze - przyciemnione zostały tylnie szyby folią 80% = znajomy ma tak w służbowym przyciemnione , tylko on jezdzi Pandą VAN - lakier został zmieniony na niebieską perłę Kawasaki Ninja = zawsze myslałem ze te motorki są raczej zielone - zamontowane 4 końcówki układu wydechowego = jak podzielic 6 na 4 ? 1,5 - we wszystkich wlotach została zamontowana siatka trapezowa (aluminiowa) = zostało z remontu dachu - został zmieniony układ wydechowy, zostały zamontowane 3 strumienice osiąga 127dB = własciciel jest zapewne osobą niesłyszącą -zmieniony mechanizm różnicowy na szpere 100% = w sam raz do jazdy po mieście Po takim tuningu to mysle ze tam jest minimum 250KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 komentarz rewelacja hehehehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12670201 grill i wajha od biegow normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ale samo auto wygląda nieźle poza tym. Tylko cena trochę zaporowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ale samo auto wygląda nieźle poza tym. Tylko cena trochę zaporowa. Dziwne też że nie ma zadnej poduszki , nie dokonca mi to wygląda na High Line a co gorsza jakis pajac zepsuł to co wyszło z fabryki , nery to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 z boku wyglada jak NIssan GTR ludzie mylą pojęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 nowa nazwa: NIETŁUMIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Mam znowu kilka dziwolagow.... [ATTACH=CONFIG]1135[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1139[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1140[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Mam znowu kilka dziwolagow....[ATTACH=CONFIG]1135[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1139[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1140[/ATTACH] coś i chyba nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Mam znowu kilka dziwolagow....[ATTACH=CONFIG]1135[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1139[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1140[/ATTACH] Te dziwolągi nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 roz..jpg mclaren..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 media1..jpg media5..jpg media4..jpg media2..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 i to się nazywa full polerka:mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ten róz to jest dobry- choć widziałem juz jaskrawą zieleń- jak flamasrty, a to co to jest koło gwiazdy ? Żółć e32 to trzeba się wyróżnić w tłumie tak samo próbowuje e36 tylko w innym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ten róz to jest dobry- choć widziałem juz jaskrawą zieleń- jak flamasrty, a to co to jest koło gwiazdy ? Masz na mysli to chromowane ? - Mercedes Mclaren Slr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Masz na mysli to chromowane ? - Mercedes Mclaren Slr To chyba nie chromowane, tylko taki lakier. Gdzies na necie to juz widzialem. Na przykład to: http://www.chemmot.com.pl/produkty/chrom.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 zmiana rozstawu otworow w wersji "wies tuning" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ludzie to naprawdę nie myślą o bezpiecznej jeździe - przykładem jest ten oto rozstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 To chyba jakas felga od ursusa , albo jakiejś rzezby , przeciez nikt normalnie by nie robił takiej podpierduchy przeciez to by była jazda jak na kwadratowych kołach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ludzie to naprawdę nie myślą o bezpiecznej jeździe - przykładem jest ten oto rozstaw. Ale o co Wam chodzi? Wlasnie zamowilem taki komplet u niego do mojej 540, tylko szuka dodatkowego koleczka zeby wspawac, bo ja mam na 5 otworow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 jak mam szacunek do tego auta i bardzo mi sie podobał jak je mialem tak z tego egzemplarza nie moge http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12984567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Samochód wyposażony dodatkowo w wiele bajerów i tym podobnych rzeczy :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Duże dodatkowe wyposażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 kiera najlepsza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 po tylnej klapie aż leje się chrom :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi