Tommy Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ktoś spytał po co wyrażać swoje zdanie o takim bezguściu? Ano po to, żeby odebrać bezmózgom argumenty za tym, że to co robią jest ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 to jeszcze nic... kilka perełek :lol: wyścigi uliczne ze snopowiązałkami i drift na największym rondzie we wsi to dla nich chleb powszedni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 tazunio skąd to wytrzasnąłeś? Zrobiłbym krzywde tym ludziom. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 co jak co ale te TICO wymiata !!!! Nie wiem po co mu ta lotka na dachu bo pewnie do 100km/h z ledwościasie rozpędza ! masakra <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak chcecie sie posmiac to jest tego wiecej :twisted: pełno takich...<bmw_4> Jest tam BMW i nie tylko własciciela to mozna... <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> http://www.tuninguj.com.pl/wiejski_tuning.php teraz to mozna sie wypowiadac na temat tego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 :party: debeściak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ja nie wiem co ludzie maja w głowie... jak tak mozna ... :?: :?: <bmw_4> :idea: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 masakra a ten w tym porsche to ma lote jak jakis stolik albo lawka <lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 splakany jestem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Niewiem co sklania ludzi do popelniania tak desperackich czynow jakimi jest budowanie czegos takiego. :cry: Pozostaje tylko im wspolczuc. Ja wiem,ze o gustach sie nie dyskutuje,ale wszystko ma swoje granice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAŁ///M3 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ludzie to mają pomysły.ŻAL [ Dodano: 16 Styczeń 09, 17:19 ] jaka masakra nie wiem ja mozna był tą E-30 tak ze szmacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 nie no to jakiś żart, jak można tak oszpecić Porsche. i czy to na pewno spoiler? może tam się podczepia "teściową" albo wozi ziemniaki ? o bejce już nawet nic nie pisze (poza tym, widzicie podobieństwo w przednim zderzaku do tej żółtej co pokazałem w temacie humor ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 w sumie nie wiem co to? :? http://moto.allegro.pl/item540258306_golf_vr6_stan_idealny.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 w sumie nie wiem co to? :? http://moto.allegro.pl/item540258306_golf_vr6_stan_idealny.html#gallery Ale kradna w tym kraju , gosciowi w tym golfie wszystkie klamki zajumali i przedni zderzak tez , musiał cos teraz przyczepic na sztuke z przodu .... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ludzie to mają pomysły.ŻAL [ Dodano: 16 Styczeń 09, 17:19 ] jaka masakra nie wiem ja mozna był tą E-30 tak ze szmacić moim zdaniem to e36 (na 100%) co do golfa... : pojawił się nowy numer czasopisma "Wycinanka" gdzie dodawali grill od audi? ehhh brak słów :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ale kradna w tym kraju , gosciowi w tym golfie wszystkie klamki zajumali i przedni zderzak tez , musiał cos teraz przyczepic na sztuke z przodu .... Miejmy nadzieję,że to tak na chwilę,jak znajdzie oryginalny to założy,bo A4 to to nie jest i nieco nie pasuje. A jak w zimie aku padnie to ciekawe jak drzwi otworzy,albo mróz złapie uszczelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 totalna lipa ale to kwestia gustu dlamie to niepasuje doniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 vw a8 quatro vr6 compact benzyniak na rope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 moja 5-cio letnia córka powiedziała tak: "tato, ale brzydkie auta..." ja od siebie nic więcej nie dodam :lol: czasem warto sie dowiedzieć, że jesteśmy jednak w miarę normalni :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Taki tuning to jednym słowem żal.pl <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ała to boli :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Widziałem to już, ostatnio ciągle to na interi pokazują jako wieśniacką przeróbkę... ehh żal i nic więcej <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Gdybym zobaczyl taka profanacje BMW to bym zajechal mu droge i powiedzial co o nim mysle 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 nazwalbym to PIG-LOOK uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi