Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Rasista :party: :party:

[ Dodano: 26 Październik 09, 20:53 ]

http://moto.allegro.pl/item787615889_bmw_dla_smialych_i_niesmialych_extra_tuning.html#gallery

:party: :party: :party:

HAHAH ta buma to złom

widziałem ja w tamtym tyg na giełdzie chciał za nią 12 tyś na fotach jako tako wygląda a w realu zacieki rdza wychodzi itp.

a silnik zagazowany chodził jak traktor porostu tragedia - gość ma nie równo pod sufitem moim zdaniem

a co do tematu to ja znalazłem taka rakietę: 741f82aea66e2a3cm.jpg 3fd46a8f372f9f1bm.jpg :shock: :party:

Felga z z tapicerką łądnie spasowana kolorystycznie :)

Ale na zewnątrz śmiech- te wloty na masce, wydechy w pękniętym zderzaku i spoiler by nie odleciał- tak tuningują fury w pabianicach EPA

///M musi być :lol:

SAMOCHÓD WSPANIALE PRZYCIĄGA PŁEĆ PIĘKNĄ

POD DYSKOTEKĄ USTAWIAJĄ SIĘ KOLEJKI ...

A może tylko auto przyciąga, właściciel już niestety nie i wszystko kończy się na oglądaniu :lol:

pewnie ludzie w calej polsce maja niezla beke z tego ogloszenia i tego bmw, nie mowiac juz i cenie ktora spadla drastycznie....a widzieliscie ilosc odwiedzin stron?? juz danwo przy zadnym aucie tylu nie widzialem heheh

Rozwalił mnie jeden tekst z linku

http://moto.allegro.pl/it...ng.html#gallery

"SAMOCHÓD WSPANIALE PRZYCIĄGA PŁEĆ PIĘKNĄ

POD DYSKOTEKĄ USTAWIAJĄ SIĘ KOLEJKI ... :-)"

Te kolejki to się zapewne ustawiają bo w remizie nie ma ubikacji i wszyscy sobie mylą napis "Toyo" z "ToyToy". Szkoda, że nie można dodawać komentarzy pod aukcją... <bmw_4>