adaho Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Piekne BMW po tuningu jedyny mankametem tego samochodu jest jak dlamnie mały silnik - jedynym ? Moim zdaniem to ma ich o wiele więcej ale dobrze że sam przyznaje że motor trochę mały Przód wygląda jak by miał zaraz odpaść, a fele to dobrał idealnie... Dobrze, że ławka jest - przynajmniej można usiąść przy :gril: no i zapewne dobrze przytrzymuje auto powyżej 200km\h... W grach typu NFS powinni umieszczać jeszcze taką uwagę : Uwaga, to jest gra i nie można robić w realnym świecie takich rzeczy z autem. Gra przeznaczona dla ludzi o normalnej pracy mózgu i potrafiącym odróżnić "grę od życia". w 100% sie zgadzam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9206926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Patrząc na to auto zastanawiam się dlaczego nie widziałem go w serii filmów Szybcy i Wściekli... Ale po czasie doszedłem do wniosku, że jest to spowodowane brakiem naklejek i fajnego "tattoo". No i oczywiście kolor taki trochę oklepany Gdyby nie ten przedni zderzak to nie byłoby tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Eclipsa z body kitem toyoty supry :lol: czego to ludzie nie wymysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A to garść innych MISZCZUFF tjuningu (znalezione na 7er.pl) Nexia Golf III Mondeo BMW To jest dobre Trabant and the winner is... Fiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 FIAT w stylu lambada hardcore :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Niby Fiat a z frontu Polonez :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 skarpetki + klapki mowia same za siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Hehe Fiat wygrywa, masakra Ogłoszenie e36 to klasyk tjuningu i oczywiście znalazł się super teks w ogłoszeniu : autko sie bardzo dobrze prezentuje do małych poprawek lakierniczych <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A najlepsze jest to.. że to e36 znajdzie nowego "szczęśliwego" właściciela... <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 http://moto.allegro.pl/item717688459_honda_crx_del_sol_tuning.html jezdzi po wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 To chyba największy atut tego auta... PRZEROBIONE PROGI DEDYKOWANE DO BMW <bmw_1> Dobrze, że koleś napisał o tym dyfuzorze - każda ztjuningowana fura musi go mieć :lol: Sporo kasy i czasu poszło w to auto... szkoda, że w złym kierunku (np. zderzaki-dyfor, ławka i jak dla mnie kolor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no na zywo kolor mega oczojebny :shock: mysle, ze znalazlby sie szybciej jakis kupiec gdyby inny kolor byl, czarny itd. wtedy nie rzucaloby sie tak nawet w oczy wszystko ..lawka i progi itd... ja pamietam te Hania sprzed 2 lat na allegro to grubo ponad 20 tys stala. jestem ciekaw czy koles za tyle ja kupil i teraz ponad dyche w plecy? w przeciagu dwoch miesiecy zszedl z 14,500zl na 11....biznes zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 http://moto.allegro.pl/item717688459_honda_crx_del_sol_tuning.htmljezdzi po wrocku Wstydzilbym sie tym wyjechac na ulice. Mam lepszy. Camaro 3 generacji same w sobie jest ladne, a ten egzemplarz, to nie wiem czy koles byl nawalony czy nacpany jak sie za to bral. Najgorsze jest to, ze jak w przypadku tego CRX, to pewnie go kosztowalo pare ladnych zlotych, a wyglada tak, ze lepiej chodzic z buta niz tym jezdzic. Ja ogolnie staram sie byc tolerancyjny jesli chodzi o sprawy zwiazane z wszelkim tuningiem, bo wiadomo, kazdy ma swoj gust i tyle. Ale Panowie! wyrzutnia rakiet na masce? To sie nazywa miec kisiel w mozgu.. http://allegro.pl/item727205564_chevrolet_camaro_tuning_5_7l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Masakra, ktoś bezczelnie oszpecił to auto. Wygląda jak by było posklejane z kawałków makulatury spryskanych żółtym "sprejem" za 10pln :lol: I jeszcze 15k chce za to !? Pomysł na "wyrzutnie rakiet" zrodził się pewnie z przedawkowania filmów o 007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Hehe ja bym się bał tym jakoś szybko jechać żeby coś nie odpadło i komuś krzywdy nie zrobiło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a na allegro to juz jakies pol roku jest wystawione....no nie dziwie sie heheh i jeszcze stylistycznnie dobrane felgi delikatnie pobrudzone blotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 To chyba jest Chevrarri Camarossa :lol: :lol: :lol: Ale żółte :?: Lepsze byłoby czerwone :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ustrzelone w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ktoś wie co to :?: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 chyba skrzywdzona corvetta :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 nieee, to najnowszy batmobil <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 http://moto.allegro.pl/item732328678_niepowtarzalne_e_36_e_46_coupe_zobacz.html http://moto.allegro.pl/item733618943_bmw_max_tuning.html dobre sobie....wiem wiem temat E36 na E46 juz byl <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 nie dziwi was ,że ktoś wydaje 9tysi na lift (powiedzmy) a nie montuje w samochodzie klimatyzacj pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 mnie dziwi, ze w ogole kto wydaje 9 tysi, bo nawet jesli przerabial nierozbite auto w co watpie..to ja bym go sprzedal dolozyl 9 tys i mial calkiem fajne auto a tak, to lipa ...dla mnei to wyglada totalnie kaszaniasto....z przodu bajera z tylu "stara" (co nie oznacza gorsza) buda...wies <bmw_4> czekam na patent : tyl E32 przod E38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi