Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

WIEJSKIe WYsTAWIANIE AUTA NA ALLEGRO Z "DZIOLCHA" NA MASCE HAHA

http://moto.allegro.pl/it...zja_tuning.html

FÓL OPCJA BEZ SKÓRY - ortografie zostawił w podstawówce :P I co to za full opcja skoro nie ma skór jak i pewnie jeszcze paru rzeczy ;)

Ciekawe czy na foto to jego dziewczyna czy zapłacił koleżance za pozowanie hehee ogólnie żenada.

Cabrio jakoś mi sie nie podoba, Coupe jest o wiele ładniejsza :D

tuning a la WIES TURYSTYCZNA...pod Tesco we Wroclawiu uchwycone...piekna ociekajaca szpachla calibra, ze SPINNERAMI w logo BATMANA, zakladam sie, ze wlasciciel jak byl ,maly tez mial posciel z Batmanem heheh

Powiedzcie mi po co ludzie pisza w ogloszeniach typu :

-- faktura!!!!!!!! (czy wszyscy kupujacy musza byc odrazu glusi ?)

-- tunning!!!!!!!! (slowo ktore czesto sie pojawia ale sprzedajacy nie do konca wie co ono oznacza )

p.s. szarpnal bym sie na ta fieste,bo moze faktycznie po przejechaniu dwoch dlugosci lotniska wyciaga 220/h :lol:

Gość Mordulec
p.s. szarpnal bym sie na ta fieste,bo moze faktycznie po przejechaniu dwoch dlugosci lotniska wyciaga 220/h

Ja bym raczej stawiał ze to auto nie poleci wiecej jak 150kmh z co najmniej dwóch

powodów

-ławka zamontowana na dachu skutecznie stawi opór temu porażającemu silnikowi

o wprost wyczynowej pojemnosci 1300cm

-opony przednie sa duzo mniejsze niz tylnie i stąd moze byc to przekłamanie licznika

lub tez pancerz linki od predkosciomierza jest obluzowany i przez to wskazuje 220kmh

miałem kiedys podobną akcje w oplu corsie , moja to mimo ze miała 1.0 pojemnosci

i była 4 biegówką na gaźniku to przez pare dni zamykała licznik .... ba co tam

zamykała ona niczym Burt Reynolds w swoim trans amie przekrecała licznik

zblizając sie po pełnym obrocie na zegarze do wartosci 20kmh , wtedy to juz była

normalnie 2 predkosc nadświetlna , normalnie boski wiatr nie ma przebacz :lol:

Uno to normalnie rzeż, że komuś siana nie było szkoda !

Kaszlaka chyba idealnie opisuje sceneria w której są zrobione zdjęcia...

Fiesta dla mnie to czysta jak łza PARANOJA !

CENA BEZ SPRZĘTU - LUB ZE SPRZĘTEM INNA CENA !!!!! - co on nazywa sprzętem... Spoiler, lusterka, ławkę na dachu, światła i tą teorię 220km/h...

To audi to jakiś absurd. Nie komentuje go nawet bo nie ma sensu <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4>

Dokładnie, to jedyne takie BMW na Allegro. Ten ala bodykit jest idealnie dobrany do kół (15") - bo nie ma to jak wystające nadkola 0,5m.

Do samochodu daje alufelgi 15'' lub 17'' do wyboru - hehee ciekawe czy ktoś dokona tego wyboru...

No ale ma lusterka M3 więc nie ma się do czego przyczepić ;)

wsi spokojna wsi wesola... jak tak dalej w takim tempie pojdzie, to za 5 lat, nie bedzie zadnego oryginalnego bmw e36, nie mowiac juz o cabrio :/

tuning optyczny! :wink: http://moto.allegro.pl/item696122372_opel_kadet_1_6d_tuning_optyczny.html

[ Dodano: 25 Lipiec 09, 18:10 ]

http://moto.allegro.pl/item694707871_golf_ii_1_6_td_tuning.html

[ Dodano: 25 Lipiec 09, 18:13 ]

i znowu jedyna taka na allegro! :shock:

[ Dodano: 25 Lipiec 09, 18:13 ]

http://moto.allegro.pl/item686652785_bmw_e30_tuning_jedyna_taka_na_allegro.html

Prawie 10k za takie coś... w życiu !

PIĘKNY SPORTOWY WYGLĄD DO DELIKATNYCH POPRAWEK LAKIERNICZYCH. - koleś chyba nie wie co to piękno i nie wie co to znaczy słowo drobne - ja bym napisał raczej tak : Próbowałem zrobić sportowy wygląd auta ale mi nie wyszło (za dużo grałem w NFS) i w efekcie auto jest do poprawki (nie mówię już nawet o poprawkach lakierniczych)...

;)

Gość Mordulec
czy mi sie wydaje czy tylnie kola sa mniejsze ?

Dobrze Ci sie wydaje goscu obliczał i ma mniejsze koła to szybciej jedzie i ma mniejsze wydatki przy zakupie nowych <bmw_2>

Koła jak koła , ja sie zastanawiam czy ma te naklejki do Brief'u wbite :?: :lol: :lol: :lol: