Maajkii Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 gość napisał moje oczko w głowie jakim ślepym trzeba być lolol BMW E36 (4758006897) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Chyba przechodzi kryzys wieku średniego pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 aż obejrzałem aukcje bo myślałem że na rejestracji jest DWL ale tam na szczęście jest CWL bo wstyd by było na ulice wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 aż obejrzałem aukcje bo myślałem że na rejestracji jest DWL ale tam na szczęście jest CWL bo wstyd by było na ulice wyjść ha ha ha na początku też myślałem że to DWL i mówię co te dewolaje za rodzyna mają ale to CWL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Szocha mają rozmach w Norwegii mnie na szczęście takie "rarytasy" nie nawiedziły uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W bagażniku pewnie 'pajoner' gra a pod remizą dziewczyny stanikami rzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 moje oczko w głowie jakim ślepym trzeba być może koleś jest niewidomy :shock::shock: a tak ogólnie to spoko fura hahahahahahahahah pozdrawiam właściciela i kolejnego nabywce :lol::lol::lol::lol:happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwkuogkuogkuogkuog:dance::dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 ale ja zauważyłem, że ten projekt nie jest jeszcze ukończony, bo zderzak tył wygląda na ori. Ciekawe czy to brak weny czy może środków finansowych. To drugie raczej mało prawdopodobne bo koleś zainwestował w pokrowce ze skóry ekologicznej i lampy z ringami, więc pewnie z domu bogaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fyfol Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Najlepiej nie przerabiać samochodu, ewentualnie może jakieś nalepki i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Audi a4 Tuning 2.0T 180km skóra,2002r,alu Warszawa Śródmieście ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Polecam BMW E36 325 TDS Tuning Lubawka ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwkuogkuogkuogkuog Edytowane 24 Listopada 2014 przez Maajkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Bmw e46 Przód e92 M3 344i 340 286KM Drift Zamiana Kielce ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) to to juz w ogole ulepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Prawie jak Frog :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Na zime jak znalazł przynajmniej ciepło bo to chyba futerkiem obite:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Bmw e36 Wrocław Psie Pole ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) jak się zamieni to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bmw e36 Wrocław Psie Pole ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl)jak się zamieni to biorę hahaha własnie miałem ją wkleić WFT.. ?? co autor miał na myśli ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Batman tym chyba smigal na planie filmowym lolol Z reszta widac po przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Matko bosko kochano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bmw e36 Wrocław Psie Pole ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl)jak się zamieni to biorę Przewijają c zdjęcia modliłem się aby nie bylo naklejki maxbimmer bo bym sam pojecpojechał ją zerwać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Podłokietnik,kiere i koła bym z tego wział a z resztą do rzeki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Oto jaka perełkę dzisiaj znalazłem http://motoeden.com/samochody-uzywane/auta-opinie-dane-oceny-testy-zdjecia-galeria-porady-usterki-spalanie-awaryjnosc/lifestyle-pazdzierz-czy-bmw/ Jedyna w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Że się komuś chciało rzezbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Oto jaka perełkę dzisiaj znalazłem LIFESTYLE: PAŹDZIERZ, CZY BMW? | MotoEden Jedyna w swoim rodzaju dobry ulep ,jednak nie ma co precyzja jest nieprzecietna happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Volkswagen Bora 1.8T 220km jedyna taka Xenon, skóra, 19 cali, Łomża ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Dlaczego przyczepił tą tablicę w tak idiotycznym miejscu? Byłaby na zderzaku to przynajmniej by nie blokowała powietrza do IC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Volkswagen Bora 1.8T 220km jedyna taka Xenon, skóra, 19 cali, Łomża ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl)Dlaczego przyczepił tą tablicę w tak idiotycznym miejscu? Byłaby na zderzaku to przynajmniej by nie blokowała powietrza do IC Panie, to vag, to ma wyglądać a nie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 BMW 2,5 TDS, 95 rok Rakszawa ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi