Lijo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja pier....BMW 525 35000.00 PLN. Uniejów - otoMoto.pl "Nie jest to replika a jedynie >concept car> wg wizji mojej i mojego znajomego" No to kolesie mają wizję.......Normalnie telewizję......Halunowizję :bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) "porządaną agresywną sylwetkę>mydła>" "wygląda okrutnie agresywnie i jest POTĘŻNE!!!.Inne roadstery tego typu jak Z 3 Z4 wyglądają przy nim jak zabawki " "bulgotanie głuche jakby był to wodny wydech" "Zapewniam że bolid powypala oczy gapiom a zazdrośnikom popęka wątroba" Sorry za cytaty ale osmarkałem ekran jak to czytałem Ciekawe gdzie można kupić takie narkotyki po których ma się takie wizję...:lol: Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez blazej3131 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 dobrze mistrzu to opisal ze mial wizje z kolega, ale ja go podziwiam ze spedzil tyle godzin nad wlasnym projektem zupelnie nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 mi sie podoba, podchodzi troche pod rolls royce'a phantoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 W ogóle wywalając te 25 tysięcy to nie wiem co myśleć, czy zrobił to z głupoty czy z jakiejś tam wizji/pasji. Dla mnie paskudztwo. edit. literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mega okazja do e46 Lampa Lampy Tył Tylne BMW 3 e46 Sedan (4110528603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mega okazja do e46Lampa Lampy Tył Tylne BMW 3 e46 Sedan (4110528603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bierzesz je???malniesz w pomarańcz ,może będzie git...:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mega okazja do e46Lampa Lampy Tył Tylne BMW 3 e46 Sedan (4110528603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. no są boskie :lol::lol: i nawet cena przystępna --PFAHAHAHAH kolo ma fantazje żeby takie coś predawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 RODZYN Z ROTHEN... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 RODZYN Z ROTHEN... Bo to jeden ?? ale jak by nie bylo ten sie wyroznial. Teraz juz wiem dlaczego na allegro wisi tak duzo aut z dopiskiem "German style" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) co chcesz lusterka ma za***iste... PS. i to by pyło na tyle z za***istości lolol Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 I to jeszcze compact:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 batman Z Polski BMW 525 35000.00 PLN. Uniejów - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Sorry nie zauważyłem było wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 co by nie było ale w tym pasku wymiana lamp na black/red albo dark-red i ramki na black zrobiła by robotę. Ale i tak pewnie przód kładzie na kolana Z resztą tylna klapa też jakoś tak szpachlą śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 RODZYN Z ROTHEN... Mi w rothen wpadl w oko inny rodzyn z tylu byl jeszcze lepszy ale zorientowalem sie dopiero jak odjezdzal i nie zrobilem foty [ATTACH]29805[/ATTACH] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dobre zderzaki, gleba też robi robotę. On chyba na bramkce 15 euro płacił, żeby go wpuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 zdjęcie z cyklu.... forum leksusa ''gdzie dostane lampy w stylu vw ???'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Chyba do tego działu będzie pasowało najlepiej This Guy Dumps Weird Goo All Over His Car...Then I Realized Why, And I'm 100% Jealous! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekkks Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 pasek ładnia wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 pasek ładnia wieś Brakuje tylko zaszpachlowanej klapy i tablicy na zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 alpina e38 Sprzedam BMW E38 Kozy ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ale brzydal, coś na vipera wzór, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 buahahahha ".... samochód został zbudowany do wożenia nowożeńców na weselach...." Jedyne takie BMW E 36 (4186982300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi