Sajmonowski Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 hahah więc zagadka dobra kto zgadnie dostaje X8 :lol: No to chyba będzie X8 kuogJa już wiem i dodam że auto kwalifikuje się do aut brzydkich:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) No co Wy, toż to Ssangyong Actyon [ATTACH=CONFIG]25728[/ATTACH] Edytowane 12 Czerwca 2013 przez FOLLY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DwieNerki Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Latający dywan Opel Kadett :shock::lol:kuog:bag: http://tablica.pl/oferta/opel-kadett-1-6i-latajacy-dywan-CID5-ID2Sf49.html#1baede783e ktoś miał niezłą banie i fantazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 HA HA HA ja ****e:D wszelakie spojlery widziałem ale czegoś takiego to nie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 HA HA HA ja ****e:D wszelakie spojlery widziałem ale czegoś takiego to nie:D:D kolo na myjke nie musi jezdzić tylko na odkurzacz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DwieNerki Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Hahaha, widok przechodni napewno imponujący haha:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ten to ma fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOLLY Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Nadaje się? Chyba że to jakiś mego nowy mod a ja niewiedział :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 tak zwana trzyrurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DwieNerki Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - f44d10d4fe23c.jpg Hahaha patrzcie to UNO W/// Hahaha myślałem że się wy.... na plecy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DwieNerki Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Kolena dawka Polskiego humoru Może nie samochód ale ...http://tablica.pl/oferta/taczka-z-silnikiem-spaliowym-v-max-60km-h-kask-gratis-zamiana-ID345D9.html#5c77ff3729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Kolena dawka Polskiego humoru Może nie samochód ale ...http://tablica.pl/oferta/taczka-z-silnikiem-spaliowym-v-max-60km-h-kask-gratis-zamiana-ID345D9.html#5c77ff3729 cena kusząca heheh biorę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 oddam swoje coupe za te taczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 BMW E46 320D 150 KM SEDAN M PAKIET RIEGER TUNING ! (3304750782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do kosmosu ma jeszcze kawałek, ale dobrze rokuje jako samochód ufo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ile roboty trzeba wlozyc zeby auto zepsuc !! To wcale niejest takie proste [video=youtube;PzkDwinw0WE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 O matko !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 chłopaki wkładają tyle pracy, czasu i pieniędzy w coś takiego....:roll: A przecież można było odnowić jakiegoś np. "rekina" i cieszyć się że się posiada takie fajne autko w ładnym stanie uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 A teraz bezdasznik BMW 320 I CABRIO (3345323277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 on jest od nas:D 3 raz w tym miesiącu wymienia skrzynię biegów... autko dobrze znam z widzenia... ogólnie katowane baaaardzo.... aż smutno się robi jak się patrzy na nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 K.wa za te zderzaki z kosmosu to oni nie powinni przeglądów przechodzić...:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 K.wa za te zderzaki z kosmosu to oni nie powinni przeglądów przechodzić... ONI NIE PRZECHODZĄ PRZEGLĄDÓW ,ONI PRZELATUJĄ W CZASIE TAKIMI STATKAMI :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 A teraz tuning przez duże T Oferta - Ford Focus - witam, mam do sprzedania forda focusa z roku 2000/01. Z wielka przykroscia musze go sprzedac bo nie mam czasu przy nim cos robic, a m.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A teraz tuning przez duże T Oferta - Ford Focus - witam, mam do sprzedania forda focusa z roku 2000/01. Z wielka przykroscia musze go sprzedac bo nie mam czasu przy nim cos robic, a m.i Zabrać dowód na przeglądzie i nie oddać póki nie doprowadzi auta do normalnego stanu, ja pierdziele... czy ludzie nie mają oczu i gustu? choć odrobinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DwieNerki Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A może ktoś się skusi na skuter śnieżno lądowy ? http://tablica.pl/oferta/skuter-sniezno-ladowy-z-mozliwoscia-brodzenia-do-2m-igla-model-2013-CID5-ID35Er5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A może ktoś się skusi na skuter śnieżno lądowy ? http://tablica.pl/oferta/skuter-snie...5-ID35Er5.html następny idiota który próbuje mieć jak najwięcej wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi