Gość dirty.73 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 http://tablica.pl/oferta/sprzedam-bmw-e36-CID5-ID2I53x.html#03ddeff76b;r:;s:brać bo cena atrakcyjna!! orzesz ty,sinokoperkowy,marzyłem,żeby takiego zobaczyćlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 BMW E39 528i (3193622259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. serce na pół :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Oferta - BMW 320 - Witam. Mam do sprzedania bmw 320i . przebiegiem 260000km. Auto posiada komputer pokładowy (check), pasy szelkowe, rolete na tylną szy ...... i ten hak :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ta 528 może się Wam nie podobać, ale ja widzę tam naprawdę fachową robotę, co prawda nie wiem jak pod spodem jest zrobiona, ale z zewnątrz gość się spisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Oferta - BMW 325 - Auto 100% sprawne. prawdziwy ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 heh 205 koników to naprawdę prawdziwy ogień:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Od predkosci jaka rozwija zaczal schodzic nowy lakier ... :-) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 szatan ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No a tu rodzynek ustrzelony ostatnio w Strzegomiu pod Biedronką - prawdziwy kaskader lolollolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 czepiasz się,elegansio :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wstyd hhehe nie przejechał bym się tym bez kartonu na głowie :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Hak w "sportowym" aucie to podstawa happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Hak w "sportowym" aucie to podstawa Dokładnie, zawsze mnie to zastanawia, że większość "ospojlerowanych" aut posiada chamsko sterczący hak który dodaje całej rzeźbie uroku 8) :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 BMW 320i (3238523286) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Gustowna M-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 nie no to istne cudeńko :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 BMW 320i (3238523286) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Gustowna M-ka ale kosmo pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Oferta - BMW 325 - DO SPRZEDANIA BMW 325i Z NAJMOCNIEJSZYM MOTOREM W TEJ WERSJI 192 KONIE MOCY ! W TAKIM AUTKU TO NAPRAWDĘ DUZO ! STAN TECHNICZNY AUTA OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 MOŻLIWA ZAMIANA NA COŚ CIEKAWEGO (TAŃSZE LUB DROŻSZE) przy zamianie cena do dogadania. rzeczywiście bardzo dobry stan jak chcę zamienić na tańsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie wiem czy tu był bolid batmana czy nie -na Hondowskich forach jest z tego ubaw już koło miesiąca HONDA CRX (Sports Tuning) zamiana na Motor (3235611310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Looo kur tak "kompleksowo" przerobionego auto to juz tu dawno niebylo. Chyba niema na tym aucie elementu, ktory by niezostal zburaczony bolid batmana Dla tego batmana fura idealna P.S Wydech jest seryjny !! Co to jest to cos czerwone na drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 to jest młotek do wybijania szyb jak w autobusie panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 a mi dziś przyszedł w pracy pomysł do głowy żeby kupić jakiegoś trupa i go tak ospojlerować, zwieśniaczyć na maxa:) tak żeby bardziej się już nie dało.. ale widzę ktoś mnie ubiegł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Daj spokój ja bym do takiego ***** nawet nie wsiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Co to jest to cos czerwone na drzwiach ? w razie potrzeby zbij szybę kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi