Dudek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Twoja wizja na tuning?? hehe :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 siatexowa pistacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 no lol jak cholera...:bag: Ale kiera super :bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 NEM ta za 5500 to całkiem atrakcyjna cena To ją bierz :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 skaczę swoją naprawiać to może z dopłatą się zamieni dorzucam dwa zestawy alusów i trzecie na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 według mnie to oprócz tek tylnej klapy to całkiem fajny golf posadzić go na glebę i wsadzić jakieś felgi z naciągiem i robił by jeszcze dobrą robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 heh jak malował tego golfa to tylko szyby i lampy obkleił, a reszta tak jak szło malował:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 lamp tak dokładnie nie obkleił bo niebieskim zajeżdżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Na moje to ma zalozone lampy Hella Blue ale calosc nienajgorzej wyglada Widzialem zdecydowanie gorsze fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 te lampy to hella tak jak pisze Nem, swego czasu to niezly rarytas byl i bylo tego kilka kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 wiem wiem bo nawet takie miałem hella zielone w golfie kilka dekad temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ta wygładzona klapa i zamalowane listwy psują całe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Mój brat miał kiedyś malucha w kolorze tego golfa i wyglądał o niebo lepiej bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 lampy z jednej strony ma kawałek led z drugiej zwykłe żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ale ta srebrna e36 z lotką to normalnie czar PGR-u :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 BMW E-36 (3134581154) - motoAllegro co powiecie na relingi w sedanie? :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 z małym tjuningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 no te relingi pasuja jak swini kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 cały optikal daje rade :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 kolejny pługo-batmobil Oferta - BMW 320 - stan techniczny bardzo dobry,dwa komplety zderzaków i felg tel 665448469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 jedno co podpatrzyłem to zamontowanie cb radia muszę zobaczyć u siebie jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 OMG... to jedzi u mnie po Warszawie... na zdjeciach powiem wam ze jest to sliczne... gdybyscie zobaczyli jakie to jest roz..... klekot straszny z kazdej strony obite zderzaki polamane znaczek playboya do gory nogami... masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Oferta - Volkswagen Golf - cena do malutkiej negocjacji, do auta nie potrzeba dużo wkładać, drobnostki. prowadzę komis, wystawiam fakturę vat = kupujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi