Nobody Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ojapyerdole lolol Puma sama w sobie jest paskudna i nie sądziłem, że można sprawę pogorszyć :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Okrutnik ten pojazd Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No w sumie ford ładnie przyswirował z tym dziadostwem jak i z modelem KA chyba po pijaku to projektowali:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Stoi rok i postoi jeszcze ze dwa:bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Stoi rok i postoi jeszcze ze dwa:bag::bag: a jak postoi 3 to ją rudy do reszty wpie*doli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nie sprzeda się wcale gościu zostawi pumę dzieciom...Pozdrawiam właściciela lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nie sprzeda się wcale gościu zostawi pumę dzieciom...Pozdrawiam właściciela lolol dzieci będą mieli chociaż własnego kotka który ich nie podrapie bo mało drapieżna ta puma jest kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Kilka razy juz ja widzialem na miescie ale wkoncu udalo sie ustrzelic Generalnie kazdy za nia sie ogladal i usmiechal ciekawe dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 styling silver caput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 mroczny rycerz część 7 :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 gwiezdne wojny -chyba nowa czesc bedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 to musi mieć ze 300 kucy budzi groze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 widziałem raz tego paździerzalolol:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 widziałem raz tego paździerzalolol:bag: Ja tez jak pojechałem robić E30 zdjęcia na śniegu obok hali orbita Masakra :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 chyba dostałem od tych zdjęć oświecenia jaki obrać styl tuningu :dance: każdy byle nie ten co właściciel tej bumy obrał lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Heh tunigowcy są wszędzie.Wczoraj miałem w tym temacie starcie z jednym gamoniem ,który ze swojego auta zrobił coś jeszcze gorszego niż ta beemka z foty:bag:Gośc po 50tce poobwieszał honde neonami i innymi *****mi tego typu. jak dopisałem mu żeby jeszcze kask z jakimś strobo na łeb załozył to odpisal cyt. Mam błyskający neonem kask na moto bo w sezonie motorem jeżdze, po tej wypowiedzi przestałem z gosciem dyskutować....:bag: Edytowane 7 Marca 2013 przez grzesiek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Heh tunigowcy są wszędzie.Wczoraj miałem w tym temacie starcie z jednym gamoniem ,który ze swojego auta zrobił coś jeszcze gorszego niż ta beemka z foty:bag:Gośc po 50tce poobwieszał honde neonami i innymi *****mi tego typu. jak dopisałem mu żeby jeszcze kask z jakimś strobo na łeb załozył to odpisal cyt. Mam błyskający neonem kask na moto bo w sezonie motorem jeżdze, po tej wypowiedzi przestałem z gosciem dyskutować....:bag: ale za to jaki widoczny na drodze jest hehe brak słów do takich wieśniaków ( nie obrażając ludzi ze wsi bo sam na wsi mieszkam) ale takie tuningi przechodzą ludzkie pojecie lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Zwykły burak żaden drech z niegokuogkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 najgorsze jest to , że on myśli, że jest fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No 50 osób mówi mu że to ***** a on uparcie twierdzi że jest fajne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 BMW 525 e34 - mb50 230 km. - Warta Uwagi (3068835128) - motoAllegro O LOL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 no lol jak cholera...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 BMW E36 318i Tuning (3080820458) - motoAllegro BMW e30 1.6 (tuning) (3082255359) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 NEM ta za 5500 to całkiem atrakcyjna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 z tą "tuningowom " lotką faktycznie dobra cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi